Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο συγγραφέας Χάρης ΚΑΡΑΘΥΜΙΟΣ με το βιβλίο του "Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ" που κυκλοφορεί από τις εκδοσεις ΛΙΒΑΝΗ , κατάφερε να με μεταφέρει νοερά στο Καστρί, στο χωριό όπου διαδραματίζεται η ιστορία.

Οι λέξεις, οι προτάσεις, οι παράγραφοι μεταμορφώνονται σε εικόνες. Στα μάτια του αναγνώστη τα πάντα παίρνουν ζωή. Είναι τόσο "ζωντανές" οι περιγραφές που νιώθεις ότι περπατάς και συ στα μονοπάτια μέσα στο δάσος, ακούς το θρόισμα των φύλλων και το νερό που τρέχει στο ποτάμι που βάφτηκε κόκκινο και νιώθεις την ανάσα του ΣΚΟΡΠΙΟΥ πίσω στον αυχένα σου... Αυτή είναι η μαγεία του βιβλίου, ότι ο συγγραφέας καταφέρνει με την πένα του να σε μεταφέρει μέσα στον κόσμο του.


Ο Σκορπιός είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, με έντονα στοιχεία  ψυχολογικού θρίλερ που θα το διαβάσεις με κομμένη την ανάσα. Το μεταφυσικό στοιχείο που υπάρχει δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σκοτεινή που θα κρατήσει τους αναγνώστες του άυπνους. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και η πλοκή αποκτά μια κινηματογραφική ροή. Η δράση είναι ένα από τα  θετικά στοιχεία του βιβλίου και σε συνδυασμό με τις ανατροπές το απογειώνουν   σε ένα από τα καλύτερα αστυνομικά που έχω διαβάσει.


Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα διαφορετικό από αυτά που θα βρούμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η διαφορά του έγκειται στο γεγονός ότι εδώ ο ιδιωτικός ερευνητής αναλαμβάνει υποθέσεις που ίσως να περιέχουν  κάποιο μεταφυσικό στοιχείο. Ο μύθος του σκορπιού στο απομονωμένο χωριό είναι η τέλεια υπόθεση. Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι πίσω απο τους φόνους  που διαπράττονται στο χωριό τους ευθύνεται ένα μεταφυσικό πλάσμα. Άραγε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; θα το ανακαλύψεις μονάχα όταν φτάσεις στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να μαζεύεις τα κομμάτια του παζλ να τα βάλεις στη σωστή θέση γιατί μόνο τότε θα δεις το πρόσωπο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ .



➡️STORY⬅️

Ο θάνατος ενός δεκαεφτάχρονου έρχεται να αναστατώσει τη ζωή ενός ορεινού χωριού.
Οι κάτοικοι εύκολα θα πιστέψουν ότι μια οντότητα που πλανιέται στο δάσος είναι η υπεύθυνη, θεωρούν ότι το χωριό τους είναι στοιχειωμένο εδώ και πολλά χρόνια.
Οι έρευνες θα ενταθούν όταν ο πατέρας δέχεται ένα τηλεφώνημα και ακούει τη φωνή του νεκρού παιδιού του.
Την υπόθεση αναλαμβάνει ο ιδιωτικός ερευνητής Γαβριήλ Γάκος.
Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή που άλλες τρεις δολοφονίες θα τους συγκλονίσουν.
Ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Σκορπιού;
Μια σκιά από το παρελθόν ή κάποιος που ζει σε αυτή τη μικρή κοινωνία;


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : Take me !!!


🚩 INFO 

🔴  ΚΚΑΤΗΓΟΡΙΑ   : Αστυνομική Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ   : Χάρης ΚΑΡΑΘΥΜΙΟΣ

🔴  ΕΚΔ. ΟΙΚΟΣ      : ΛΙΒΑΝΗ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  : 07 / 2021

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος 


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     :  


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews

#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #ΟΣκορπιος #livanisbooks #ΧαρηςΚαραθυμιος 

Σχόλια