Η ΤΥΧΕΡΗ ΔΑΦΝΗ

 Η ΤΥΧΕΡΗ ΔΑΦΝΗ


Από τις εκδόσεις KEY BOOKS κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο "Η ΤΥΧΕΡΗ ΔΑΦΝΗ" του συγγραφέα Κωνσταντίνου ΓΑΒΡΙΗΛ , το οποίο επάξια καταλαμβάνει μια θέση ανάμεσα στα τρία καλύτερα βιβλία που διάβασα φέτος. 
Μια ιστορία πρωτότυπη, ένα λογοτεχνικό θρίλερ που σίγουρα θα το λατρέψουν όλοι οι αναγνώστες του. Η κινηματογραφική του ροή κάνει το βιβλίο να κυλά σαν νερό κάνοντας με να μην μπορώ να σταματήσω να διαβάζω. Ο συγγραφέας με τις περιγραφές του δημιουργούσε νοερά εικόνες στο μυαλό μου. Ένιωσα τη Δάφνη, τον Πέτρο, το Γιάννη και τον Αντρέα δίπλα μου. Ένιωσα πως ήμουν το πέμπτο άτομο σε αυτό το σκοτεινό ταξίδι αναψυχής με το ιστιοφόρο. Ένα ταξίδι που θα σταθεί αφορμή να καταλυθεί η λογική και να οξυνθούν τα πάθη. Ένα ταξίδι που η λογική θα έρθει αντιμέτωπη με το παράλογο.  Άραγε ποιος είναι ο τόσο σημαντικός λόγος που θα μετατρέψει τη χαρά και τη διασκέδαση σε έναν εφιάλτη; Δεν θα σας το αποκαλυψω, θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το καταπληκτικό βιβλίο για να ζήσετε και σεις με ένταση αυτό το μαρτυρικό ταξίδι.


Την ιστορία την βλέπουμε μέσα απο τα μάτια των τριών πρωταγωνιστών. Έτσι έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται. Συναισθήματα αλλά και σκοτεινές σκέψεις  ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας, κάνοντας τον αναγνώστη συνοδοιπόρο σε σκοτεινά μονοπάτια, που το κακό παραμονεύει για να δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Έτσι και οι ήρωες του βιβλίου θα βγάλουν το προσωπείο που φορούν και θα αποκαλύψουν ποιοί πραγματικά είναι. Η εκμετάλλευση και η χειραγώγηση θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας που η ένταση που δημιουργείτε θα κρατήσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο του βιβλίου είναι η γραφή του συγγραφέα η οποία ρέει αβίαστα και η ικανότητα του με τις περιγραφές να ζωγραφίζει εικόνες στο λευκό καμβά του μυαλού μας. Επίσης ενώ η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα ιστιοφόρο η εξέλιξη και οι ανατροπές θα σας εκπλήξουν. Δεν θα μπορείτε να μαντέψετε πως όλο αυτό το μαρτύριο θα τελειώσει και σίγουρα το τέλος θα σας αφήσει άφωνους και με αρκετή τροφή για σκέψη.


Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο χαρακτήρα της Δάφνης. Μια γυναίκα που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα πονέσετε μαζί της. Όμως στο πρόσωπο της θα δείτε τη δύναμη που κρύβει μια γυναίκα, τη γυναικεία θέληση για επιβίωση αλλά και για εκδίκηση.




➡️STORY⬅️ 

Η Δάφνη Κορρέ, πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, ξεκινά ένα ταξίδι αναψυχής με ιστιοφόρο. Μαζί της επιβαίνουν και δυο παλιοί συμμαθητές της, καθώς και ο Πέτρος, ένας αποτυχημένος επιχειρηματίας που αναλαμβάνει χρέη καπετάνιου. Καταμεσής του Αιγαίου ένα αναπάντεχο γεγονός θα αναστατώσει τις ζωές τους. Μέσα από το πρίσμα αυτού του συμβάντος οι τρεις άνδρες θα αναλογιστούν το μέλλον τους και τότε η Δάφνη άθελά της θα γίνει το επίκεντρο μιας αδιανόητης συνωμοσίας. Με το ισχυρό μελτέμι να κρατά το ιστιοφόρο καθηλωμένο ανάμεσα στις κλειστοφοβικές πλαγιές ενός έρημου κόλπου, τα πάθη θα οξυνθούν, η λογική θα καταλυθεί, τα ψέματα και η προδοσία θα γίνουν ο κανόνας. Όταν ο καιρός καλμάρει και έρχεται η στιγμή της επιστροφής, θα ληφθούν αποφάσεις που θα τους στοιχειώσουν για πάντα.

Τρεις απελπισμένοι άνδρες.

Μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Ένα λογοτεχνικό θρίλερ-ύμνος στη γυναικεία θέληση.


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : TAKE ME !!!


🚩 INFO

🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ             : Ελληνική  Λογοτεχνία

🔴 ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ          : Κωνσταντίνος ΓΑΒΡΙΗΛ

🔴 ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ         : KEY BOOKS

🔴 ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ         : 29 / 06 / 2022


🚩 ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #ΗΤυχερηΔαφνη #keybooks #ΚωνσταντινοςΓαβριηλ


Σχόλια