Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ

 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ


Το νέο βιβλίο της συγγραφέα Κική ΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΟΥ έχει τίτλο "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΥΣΙΑ" και κυκλοφορεί από τις  εκδοσεις BELL .
Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ όπου η γραφή της συγγραφέα  το απογειώνει και συνάμα κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο μέχρι και την τελευταία σελίδα. Μια αυτοκτονία ή μήπως ένα έγκλημα είναι ο λόγος που η ηρωίδα του βιβλίου αναγκάζεται να γυρίσει πίσω στο χωριό της μετά από είκοσι χρόνια; Επί είκοσι χρόνια προσπαθεί να κρατήσει το μπαούλο με τα μυστικά κλειστό. Οι ερινύες κάθε μέρα παλεύουν να βγουν από αυτό. Είκοσι χρόνια μετά ήρθε η ώρα να βγουν όλα στο φως.


Μια ιστορία ξεδιπλώνεται που κρύβει πολλά μυστικά και μία πλοκή που σίγουρα θα καθηλώσει τους αναγνώστες που θα διαβάσουν αυτό το βιβλίο. Ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο μυστήριο στο πιο περίεργο χωριό της Χαλκιδικής. Τα μυστικά και οι ανατροπές εντείνουν την αγωνία του αναγνώστη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό όταν φτάσουν στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Ένα τέλος που σίγουρα δεν θα μπορέσεις να μαντέψεις διότι η ζήλια, το πάθος και η απιστία είναι αυτά που καθορίζουν την εξέλιξη των γεγονότων. 

Η μαγεία αναζητά εκδίκηση και οι 16χρονες μάγισσες θα περπατήσουν στο χείλος του γκρεμού για να πάρουν την εκδίκηση που αναζητούν.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε δύο χρόνους στο τότε (πριν 20 χρόνια) , όπου παρακολουθούμε τη ζωή τεσσάρων κοριτσιών που μια  θανάσιμη απώλεια θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή τους αλλά και το σήμερα όπου ένας ακόμη θάνατος θα αναγκάσει τη Ρεβέκκα, πρωταγωνίστρια του βιβλίου να επιστρέψει στο χωριό Άργιλο, έπειτα από την άτακτη φυγή της 20 χρόνια πριν, μετά το τρομερό της  ατύχημα  που της κατέστρεψε τη ζωή.

Ένα βιβλίο για όλα αυτά τα δεκαεξάχρονα κορίτσια που για τον έρωτα και την απιστία έχασαν την παιδική τους ηλικία.


➡️STORY⬅️

Η Ρεβέκκα επιστρέφει στη σκυθρωπή Άργιλο, το μικρό χωριό της Χαλκιδικής όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά την άτακτη φυγή της από εκεί, όταν η ζωή της καταστράφηκε από ένα τρομερό ατύχημα. Ο γκρεμός στο Ακρωτήριο δεν άλλαξε και δεν παραμόρφωσε μόνο την ίδια για πάντα, αλλά σκότωσε και την καλύτερή της φίλη, την Ισμήνη, που μαζί της την ένωναν πολύ περισσότερα πράγματα από μια κοινή παιδική ηλικία. Τις ένωναν η βαθιά επιθυμία να αλλάξουν τον κόσμο, η λαχτάρα να τον φέρουν στα μέτρα τους. Να τον κάνουν ένα με τη φύση, και τη μαγεία της.
Αυτό που τη φέρνει πίσω είναι μια ολόιδια τραγωδία: ένα ακόμη κορίτσι που πέφτει από τον ίδιο γκρεμό, βρίσκοντας φρικτό θάνατο. Αυτοκτονία; Ατύχημα; Ή έγκλημα; Και ποιος μπορεί να ήθελε τον χαμό ενός δεκαεξάχρονου κοριτσιού; Μήπως ο δολοφόνος είναι ο ίδιος με εκείνον είκοσι χρόνια πριν; Και, εάν ναι, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει;
Ένα μυθιστόρημα για την απώλεια της παιδικής ηλικίας, για τον έρωτα και την απιστία, το πάθος και τη ζήλια, το τώρα και το τότε. Και για όλα τα ατίθασα δεκαεξάχρονα κορίτσια - τις μάγισσες.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία- Θρίλερ 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Κική ΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΟΥ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  06 / 2022

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #ΚικήΤΣΙΛΙΓΚΕΡΙΔΟΥ #bellbooks #ΗΤελευταιαΘυσια 

Σχόλια