Η ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

 Η ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ


Η ένατη υπόθεση του Ρόμπερτ Χάντερ κυκλοφόρησε και στη χώρα μας από τις εκδόσεις BELL BEST SELLER . Ο συγγραφέας CHRIS CARTER επιστρέφει με μια ζοφερή υπόθεση που θα σπείρει τον τρόμο σε κάθε αναγνώστη του. Ο τίτλος τα λέει όλα... "Η ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ" . Σε μετάφραση Αντώνη ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ. 


Ένας ευφυής και συνάμα παρανοϊκός δολοφόνος χρησιμοποιεί τα θύματα του για να κάνει τα σώμα τους θέμα σε ένα γκροτέσκο πινακα μιας ξεχωριστής Γκαλερί, την Γκαλερί των Νεκρών. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό, γρήγορο και εθιστικό μυθιστόρημα που διαβάζεται απνευστί. Ο συγγραφέας σκιαγραφεί την προσωπικότητα ενός δολοφόνου που θα σας μείνει αξέχαστος. Ένας σίριαλ κίλερ, που εκτός από καλλιτέχνη, μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και φάντασμα, διοτι διαπράττει τα πιο φρικτά εγκλήματα, αφήνοντας τα θύματα του σαν έργα τεχνης μέσα στις πιο σοκαριατικές σκηνές φόνου που μπορεί ο ανθρώπινος νους να σκεφτεί και συνάμα η δράση του απλώνεται σε διάφορες πολιτείες της Αμερικής χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους αστυνομικούς και το FBI. 


Από τις πρώτες σελίδες ο αναγνώστης θα καταλάβει ότι έχει να κάνει με ένα καθαρόαιμο και ανατριχιαστικό αστυνομικό βιβλίο, όπου τα μικρά κεφάλαια, οι γρήγορες αλλά και κινηματογραφικές εναλλαγές των σκηνών κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και την αδρεναλίνη στα ύψη. Η πένα του συγγραφέα θα σε οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, που το κακό και ο θάνατος βασιλεύουν. Κάθε σελίδα σε σπρώχνει όλο και πιο βαθιά στο λαβύρινθο που έχει τόσο έξυπνα σχεδιασει ο συγγραφέας στο μυαλο του, που πραγματικά θα του βγάλεις το καπέλο όταν τελειώσεις το βιβλίο. Οι ανατροπές στην πλοκή της ιστορίας, το σκεπτικό του Chris Carter και ο τρόπος που σιγά σιγά προς το τέλος του βιβλίου ενώνει με τόσο έξυπνο τροπο όλα τα κομμάτια του παζλ, θα σε εντυπωσιάσει. Ένα τέλος που δεν θα το περιμένεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ να μαντέψεις και σίγουρα το κίνητρο του δολοφόνου θα σε σοκάρει. Οι διαφορετικές επιλογές των θυμάτων από το δολοφόνο κάθε φορά, το διαφορετικό μοτίβο στις σκηνές των εγκλημάτων και η έλλειψη στοιχείων θα σε προβληματίσουν και θα εξιτάρουν τη φαντασία σου.
Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημα του βιβλίου τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που αναφέρονται σχετικά με τους κατά συρροή δολοφόνους, τις αστυνομικές διαδικασίες που απαιτούνται σε μια αστυνομική έρευνα και γενικά θέματα που αναφέρονται στον τομέα της εγκληματολογίας. Όλα αυτά ζωντανεύουν  την ιστορία, πιάνουν από τα μαλλιά τον αναγνώστη και τον τοποθετούν δίπλα στους ήρωες του βιβλίου, στη μέση μιας αστυνομικής έρευνας σε έναν αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος. 

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω πως εάν ξεκινήσεις να διαβάσεις αυτό το βιβλίο, δύσκολα θα μπορέσεις να το σταματήσεις. Κάθε κεφάλαιο τελειώνει με τέτοιο τρόπο, όπου η αγωνία να δεις τι θα συμβεί στο επόμενο σε αναγκάζει να συνεχίσεις το διάβασμα.

Είμαι πλέον σίγουρος πως ο CHRIS CARTER είναι ένας από τους μεγαλύτερους συγγραφείς αστυνομικών - ψυχολογικών θρίλερ. 
Εάν αναζητάς κάτι έντονο.... διάβασε την ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ... και φυσικά αναζήτησε όλα τα βιβλία του!!! 



➡️STORY⬅️

Τριάντα ένα χρόνια στην υπηρεσία κι αν μπορούσα να διαλέξω ένα μόνο πράγμα για να σβήσω από τη μνήμη μου, αυτό θα ήταν το εσωτερικό εκείνου του δωματίου».
Αυτό λέει ένας υπαστυνόμος της Αστυνομίας του Λος Άντζελες στους ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ και Κάρλος Γκαρσία, της Μονάδας Υπερβίαιων Εγκλημάτων, όταν φτάνουν στην πιο σοκαριστική σκηνή φόνου που έχουν αντικρίσει ποτέ.
Σε μια εντελώς απρόσμενη τροπή των γεγονότων, οι ντετέκτιβ βρίσκονται να ενώνουν τις δυνάμεις τους με το FBI ώστε να εντοπίσουν έναν σίριαλ κίλερ η ακτίνα δράσης του οποίου μοιάζει να μην έχει όρια: έναν ψυχοπαθή που λατρεύει αυτό που κάνει, αφού γι' αυτόν ο φόνος είναι κάτι περισσότερο από το να σκοτώνει απλώς -είναι μια μορφή τέχνης.
Καλώς ήρθατε στην Γκαλερί των Νεκρών.

Στην ένατη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ ο #1 συγγραφέας αστυνομικών θρίλερ Κρις Κάρτερ δημιουργεί το ανατριχιαστικό πορτρέτο ενός δολοφόνου που θα σας μείνει αξέχαστος.


🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Mεταφρασμένη Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  CHRIS CARTER

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  01 / 2023

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#ΗΓκαλεριΤωνΝεκρων #Bellbooks #BellBestSeller #ChrisCarter 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο




Σχόλια