Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ

 Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ



Σήμερα 02/05/2023 κυκλοφορεί το νέο ψυχολογικό θρίλερ της συγγραφέως Ειρήνης ΒΑΡΔΑΚΗ  και είμαι σίγουρος πως σε λίγες μέρες από τώρα θα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των bestsellers. Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΜΙΝΩΑΣ





Εάν ψάχνεις για ένα καλό θρίλερ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ θα σε αποζημιώσει. Πρόκειται για ένα βιβλίο όπου οι πρωταγωνιστές αλλά και οι αναγνώστες είναι οι μαριονέτες και η συγγραφέας κρατά τα σκοινιά και μας οδηγεί όπου αυτή θέλει κάθε φορά. Η αγωνία κλιμακώνεται από σελίδα σε σελίδα και το ενδιαφέρον του αναγνώστη παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος όπου σίγουρα θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 


Η σφιχτοδεμένη πλοκή και οι ανατροπές είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. Ο αναγνώστης όσο και να χρησιμοποιήσει τη λογική του, βάζοντας στο τραπέζι όλα τα γεγονότα, δεν θα μπορέσει να διακρίνει το τέλος που έρχεται και θα σκάσει σαν πυροτέχνημα. Όλα τα κομμάτια του παζλ είναι μπροστά στα μάτια του αλλά αδυνατεί να τα βάλει στη σωστή θέση. Πάντα κάτι δεν θα ταιριάζει, πάντα μια ανατροπή θα έρχεται να ανατρέψει τη λογική και να σε οδηγήσει σε άλλα άγνωστα μονοπάτια. 

Ένα επικίνδυνο ερωτικό παιχνίδι με κανόνες αλλά και ανατροπές. Ένα ερωτικό θρίλερ με ολέθρια κατάληξη. Όσο και να προσπαθήσεις να συνδέσεις τα κομμάτια του, τόσο η πένα της συγγραφέως θα σε δυσκολεύει. Κάθε φορά που θα πιστεύεις ότι είσαι στο σωστό δρόμο, κάτι αναπάντεχο θα κάνει την εμφάνιση του και θα αλλάζει τη ροή των γεγονότων. Θύτης, θύμα και αναγνώστης θα προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο που πλανάται σε αυτές τις σελίδες. Όλοι και όλα παίζουν σημαντικό ρόλο και ο καθένας βάζει το δικό του λιθαράκι στην ιστορία. 
Δεν θέλω να αναφερθώ στην πλοκή του βιβλίου διότι δεν θέλω να κάνω κάποιο σποιλερ που θα σας καταστρέψει την ανάγνωση. Οι πρωταγωνιστές είναι ο Μάξιμος και η Έρρικα, ένα παράνομο ζευγάρι που γνωρίζονται μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών. Όση μυστικότητα αλλά και κανόνες να βάλουν ο έρωτας είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη. Ένας έρωτας που θα θολώσει την κρίση των πρωταγωνιστών αλλά και τη δική μας. Άραγε ποιος αγάπησε ποιον....

Το νέο βιβλίο της Ειρήνης Βαρδάκη είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ. Κάθε φορά  που φτάνεις κοντά στη λύση του, αυτή ξεφεύγει και εσύ ξεκινάς από την αρχή να προσπαθείς να συνδέσεις τα κομμάτια. Ανατρεπτικό όσο λίγα, το διαβάζεις με κομμένη την ανάσα μέχρι την τελευταία σελίδα!

🔸️Εάν σου αρέσουν τα ψυχολογικά θρίλερ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ  τώρα! 
🔸️Εάν ψάχνεις ένα βιβλίο με πολυεπίπεδη πλοκή και ανατροπές ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ τώρα.
🔸️Εάν δεν έχεις διαβάσει ακόμα Ειρήνη Βαρδάκη ΔΙΑΒΑΣΕ τώρα!




➡️STORY⬅️

Νύχτες.
Μόνο νύχτες.
Ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής.
Ένα ζευγάρι που τηρεί κανόνες και αποστάσεις.
Κυρίως αποστάσεις.
Κι ένα αμείλικτα ερωτικό, ψυχολογικό παιχνίδι
με ολέθρια κατάληξη.
Κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο, μέχρι να το αποφασίσεις.

Η Ειρήνη Βαρδάκη επιστρέφει με το απόλυτο ψυχολογικό θρίλερ κανόνων και ανατροπών, στο πιο ακραίο και επικίνδυνο mind game.



🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΡΔΑΚΗ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  02 / 05 / 2023



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#ΕιρηνηΒαρδακη #minoasbooks #ΟΕραστηςΤης
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο

Σχόλια