Ο ΚΟΥΚΟΣ

 Ο ΚΟΥΚΟΣ 


ΑΘΩΟΤΗΤΑ Ή ΕΝΟΧΗ ;
Είστε έτοιμοι...; 
Μόλις κυκλοφόρησε η ενδέκατη περιπέτεια του επιθεωρητή Πάτρικ και της αγαπημένης του Ερίκα. "Ο ΚΟΥΚΟΣ" είναι το νέο βιβλίο της CAMILLA LACKBERG   και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Είμαι σίγουρος πως το αναγνωστικό κοινό θα ανυπομονεί να συναντήσει πάλι τους αγαπημένους του ήρωες. Έπειτα από μια παύση λίγων χρόνων η συγγραφέας άρχισε να νοσταλγεί, όπως κι εμείς φυσικά, τους χαρακτήρες, το σύμπαν και όλες τις φρικιαστικές δολοφονίες στη Φιελμπάκα. 


Στο βιβλίο αυτό ακολουθούμε την Ερίκα και τον Πάτρικ, ως συνήθως, στην καθημερινή τους ζωή, με όλες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν προσπαθώντας να συνδυάσουν τις δουλειές τους με την προσωπική τους σχέση. Έχουμε φυσικά και μερικούς φόνους, τόσο στον παρόν στη Φιελμπάκα, όταν ένας διάσημος φωτογράφος εντοπίζεται νεκρός και ένας νικητής του Βραβείου Νόμπελ υφίσταται ένα εξαιρετικά βίαιο έγκλημα στο νησάκι που γράφει το δέκατο βιβλίο του, όσο και στο παρελθόν, και συγκεκριμένα στη δεκαετία του '80, όταν διαπράχθηκε άλλος ένας άγριος φόνος. Η Ερίκα ξεκινά να ερευνά το φονο που έγινε τότε και ανακαλύπτει ότι υπάρχουν νήματα που συνδέουν εκείνη την παλιά υπόθεση φόνου με τις δολοφονίες που συμβαίνουν τώρα στη Φιελμπάκα. 


Ήρθε η ώρα να πιάσουμε στα χέρια μας αυτό το βιβλίο και να βυθιστούμε στον κόσμο που υφαίνει η Lackberg με την πένα της!!!

➡️STORY⬅️

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ADLIBRIS 2022

ΕΝΑΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΟΜΟΓΡΑΦΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Δύο εξαιρετικά βίαιες δολοφονίες συνταράσσουν τη μικρή κοινωνία της Τιελμπάκα για ακόμα μια φορά. Μεταξύ των δύο εγκλημάτων δεν φαίνεται νι άρχει κάποια σύνδεση. Πρώτο θύμα ένας διάσημος φωτογράφος που βρίσκε νεκρός παραμονές των εγκαινίων της νέας του έκθεσης.
ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.
Τα επόμενα θύματα είναι ο γιος και τα εγγόνια του φετινού νικητή του Βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας, που βρίσκονται πυροβολημένοι στο κρεβάτι τους, έρευνα του Πάτρικ Χέντστρεμ και των συναδέλφων του στο αστυνομικό τμήμα του Τανουμσχέντε καταλήγει σε αδιέξοδο, ενώ η Ερίκα Φαλκ αναζητά στοιχεί για έναν ανεξιχνίαστο φόνο στη Στοκχόλμη του 1980.
ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ.
Σύντομα συνειδητοποιούν ότι οι αμαρτίες του παρελθόντος έχουν αφήσει βαρύ αποτύπωμα στο παρόν. 

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ  : TAKE ME !!!

🚩  INFO


🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  CAMILLA LACKBERG

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :   Αγγελική ΝΑΤΣΗ 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ  : ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ  :  27 / 04 / 2023


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews

#metaixmiobooks #ΟΚουκος #CamillaLackberg
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο

Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΚΑ


Σχόλια