ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ

 ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ 


Το νέο ψυχολογικό θρίλερ της συγγραφέως ALICE FEENEY με τίτλο: ΠΕΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ" , κυκλοφορεί από τις εκδόσεις BELL και το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη των αναγνωστών του.
Είχα αρκετό καιρό να διαβάσω ένα τόσο ευφυές και επιδέξια δομημένο μυθιστόρημα, όπου η εξέλιξη της πλοκής σε συνδυασμό με τις αναπάντεχες ανατροπές του θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μια ιστορία που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη και θα σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι το σύντροφό σας. Οι εύστοχες και καλοδουμενες ανατροπές στην ιστορία είναι αυτές που απογειώνουν το βιβλίο. Όσο και να προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό της συγγραφέα είμαι σίγουρος ότι δεν θα καταφέρεις να διεισδύσεις στα άδυτα και σκοτεινά δωμάτια του μυαλού της. Μια ιστορία που δεν θα σταματήσει να σας εκπλήσσει με την τρελή και αναπάντεχη πορεία της εξέλιξης της. Όσο και να προσπαθήσει καποιος να προβλέψει το τέλος, σίγουρα θα αποτύχει. Ετοιμαστείτε για ένα PLOT TWIST που θα σας αφήσει άφωνους.


Η κινηματογραφική του ροή και η γρήγορη εναλλαγή των σκηνών θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία σελίδα. Ετοιμάσου να ζήσεις μια πρωτόγνωρη έκρηξη αδρεναλίνης που θα ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας. Οι εναλλαγές στην πρωτοπροσωπη αφήγηση ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές μας παρουσιάζει την ιστορία από δυο διαφορετικές οπτικές γωνίες, κρατώντας τον αναγνώστη σε εγρήγορση. Αλλιώς αντιλαμβάνεται τα γεγονότα η Αμίλια και αλλιώς ο Άνταμ  ο σύζυγος της. Αισθήματα και συναισθήματά σε ένα παιχνίδι ΠΑΤΡΑ ΨΑΛΙΔΙ ΧΑΡΤΙ για γερά νεύρα με νικητή σιγουρα τον αναγνώστη που θα επιλέξει να διαβάσει αυτό το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης, ο αναγνώστης θα αισθανθεί την τρομακτική και συνάμα ανατριχιαστική ατμόσφαιρα που αναδύεται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, κρατώντας την αγωνία του στο κόκκινο μέχρι την τελευταία σελίδα. Σίγουρα θα νιώσεις τον φόβο που και οι ηρωες ένιωσαν στο παρεκκλήσι-σπίτι που πήγαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο τους.

Θα ήθελα να αναφέρω πως αυτο το συγκλονιστικό και ανατρεπτικό θρίλερ σε λίγο καιρό θα μεταφερθεί και στην μικρή οθόνη, οπότε σπεύσατε να το διαβάσετε.

➡️STORY⬅️

Τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό για τον κύριο και την κυρία Ράιτ. Όταν ο Άνταμ και η Αμίλια κερδίζουν ένα δωρεάν Σαββατοκύριακο στη Σκωτία, μοιάζει με μια τελευταία ευκαιρία να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους. Ο αδιόρθωτα εργασιομανής σεναριογράφος Άνταμ Ράιτ πάσχει όλη του τη ζωή από προσωπαγνωσία: δεν μπορεί να αναγνωρίσει τα χαρακτηριστικά των προσώπων, ούτε καν των φίλων, των συγγενών, αλλά και της ίδιας της γυναίκας του. Σε κάθε τους επέτειο, το ζευγάρι ανταλλάσσει παραδοσιακά δώρα ανάλογα με το έτος που διανύουν παντρεμένοι -από χαρτί, λινό, σίδερο, ξύλο κ.ο.κ.- και κάθε χρόνο η σύζυγος του Άνταμ του γράφει ένα γράμμα που δεν τον αφήνει ποτέ να διαβάσει. Μέχρι τώρα. Και οι δυο ξέρουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διορθώσει ή θα διαλύσει οριστικά το γάμο τους. Αλλά το ταξίδι αυτό δεν το κέρδισαν κατά τύχη. Ο ένας απ' τους δυο τους λέει ψέματα. Και κάποιος δε θέλει να τα ξαναβρούν και να ζήσουν μαζί ευτυχισμένοι στο εξής. Δέκα χρόνια γάμου. Δέκα χρόνια μυστικών. Μια επέτειος που δε θα ξεχάσουν ποτέ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Διαβάστε το πριν πάρει το δρόμο του για τη μεγάλη οθόνη... Το εκρηκτικό φινάλε του θα κάνει τον αναγνώστη να συνεχίσει να το σκέφτεται για πολύ αφότου το τελειώσει». (CrimeReads)
«Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα γεμάτο ένταση και αγωνία, με ένα τέλος που θα σας αφήσει άναυδους!» (Samantha Downing, συγγραφέας του "Η υπέροχη γυναίκα μου")

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Mεταφρασμένη Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  ALICE FEENEY

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  04 / 2023

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#Bellbooks #ΠετραΨαλιδιΧαρτι #AliceFeeney 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο


Σχόλια