ΝΟΕΜΒΡΗΣ 9

 ΝΟΕΜΒΡΗΣ 9



Ο τυφώνας COLLEEN HOOVER ξαναχτυπά! Ένα ακόμα υπέροχο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με τίτλο "ΝΟΕΜΒΡΗΣ 9" , σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ.

Ένα ακόμα βιβλίο της συγγραφέα γεμάτο πάθος, έρωτα, αγάπη αλλά πολλές δυσκολίες. Σε αυτό το βιβλίο το μονοπάτι της αγάπης όχι απλά δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα αλλά αντιθέτως είναι γεμάτο εμπόδια και παγίδες, που θα δυσκολέψει πάρα πολύ τους ήρωες. Σε ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου η μάχη μεταξύ μυαλού και καρδιάς, λογικής και συναισθήματος είναι άνιση. Η καρδιά φαίνεται να χάνει τη μάχη αλλά οι ανατροπές είναι αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα. 

Πρόκειται για ένα βιβλιο άκρως ανατρεπτικό. Όσο και να προσπαθήσει να φανταστεί ο αναγνώστης την πορεία της εξέλιξης της ιστορίας, είναι σίγουρο πως δεν θα καταφέρει να μπει στο μυαλό της COLLEEN HOOVER. Η συγγραφέας, όσο αναφορά την πλοκή, φαίνεται πως τραβά μια ευθεία  με την πένα της, ξαφνικά φτιάχνει ένα λαβύρινθο και μας αφήνει εκεί μέσα να βρούμε την έξοδο μόνοι μας. Το φως της αγάπης αχνοφέγγει και δεν είναι ικανό να  φωτίσει το σωστό μονοπάτι. Τα γεγονότα που  διαδραματίζονται στις σελίδες του βιβλίου θα αποτελέσουν γροθιά στο στομάχι του αναγνώστη και θα κρίνουν τη μέρα που το ημερολόγιο γράφει 9 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Για να πω αλήθεια στην αρχή βρήκα το βιβλίο λίγο "φλατ"- μια ιστορία αγάπης χωρίς πολλές εκπλήξεις. Όµως όσο γύριζα τις σελίδες τόσο περισσότερο η πλοκή του αποκτούσε ενδιαφέρον. Οι ανατροπές και τα γεγονότα με άφηναν με το στόμα ανοιχτό και το βιβλίο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι με καθήλωσε.  Η πολυεπίπεδη πλοκή του και τα κρυμμένα μυστικά σίγουρα θα σας κάνουν να διαβάσετε αυτό το βιβλίο απνευστί. Μια αξέχαστη ιστορία αγάπης που σίγουρα δεν θα βρείτε παρόμοια σε άλλο βιβλίο.

Ένα ακόμα στοιχείο του βιβλίου που με κέρδισε είναι τα κοινωνικά μηνύματα που περνά η συγγραφέας. Όπως για παράδειγμα οι παθογένειες στο σύστημα υγείας της Αμερικής,   μπορούν να μετατραπούν στην σπίθα που θα ανάψει το φυτίλι και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα επηρεάσει αλλά και θα  καταστρέψει τις ζωές ανθρώπων που βρίσκονται εκεί κοντά στη μεγάλη έκρηξη. Επίσης πως κάποιος μπορεί να ξεχωρίσει και να προχωρήσει μπροστά στα επαγγελματικά του μόνο αν είναι όμορφος και αψεγάδιαστος. Η συγγραφέας περνά τα μηνύματα της με έμμεσο αλλά και άμεσο τρόπο και μπράβο της.

Στα θετικά του βιβλίου θα προσθέσω την εμπλοκή των ηρώων απο το βιβλίο   "ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΓΑΠΗ " με αυτούς του βιβλίου "9ΝΟΕΜΒΡΗ". Χάρηκα που διάβασα για τη ζωή του Ίαν (φίλου του  πιλότου Μάιλς) και ποια η σχέση όλων αυτών. Δεν θα σας πω κάτι παραπάνω για το πως εμπλέκονται, αυτό θα το διαβάσετε μόνοι σας!

Τα χρόνια περνούν και παρά τις αλλαγές και τις δοκιμασίες που βιώνει ο καθένας τους ξεχωριστά μένουν πιστοί στο ραντεβού τους και συνεχίζουν να συναντιούνται την ίδια μέρα κάθε χρόνο.

Μέχρι που όλα ανατρέπονται και η Φάλον δεν είναι τόσο σίγουρη πλέον αν ο Μπεν της έλεγε την αλήθεια ή αν τελικά όλα ήταν ένα ψέμα…


➡️STORY⬅️

«Σε σκέφτομαι κάθε δευτερόλεπτο της μέρας
και δεν ξέρω πώς να σε ξεπεράσω».
«Μη, σε παρακαλώ, μη με ξεπεράσεις ποτέ!»

Η Φάλον είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω το τραγικό παρελθόν της, φεύγοντας οριστικά από το Λος Άντζελες και όλα όσα της θυμίζει.
Τα σχέδιά της παίρνουν μια περίεργη τροπή, όταν μια μέρα πριν μετακομίσει από την πόλη συναντά τον Μπεν, έναν φιλόδοξο συγγραφέα που αναζητά έμπνευση για το μυθιστόρημά του.

Οι δυο τους θα περάσουν μια ολόκληρη μέρα μαζί γεμάτη περιπέτεια.
Πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής θα δώσουν μια ιδιαίτερη υπόσχεση: να συναντιούνται την ίδια μέρα κάθε χρόνο σε ένα προκαθορισμένο σημείο και να περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί – και τίποτα περισσότερο.
Ο βασικός κανόνας; Απαγορεύεται αυστηρά να έχουν την οποιαδήποτε επικοινωνία μέσα στη χρονιά.


🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : COLLEEN HOOVER 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   05 / 10 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #dioptrabooks #COLLEENHOOVER #9Νοεμβρη #9November 


Σχόλια