ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ

 ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ


"ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ" είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της συγγραφέως Ευαγγελίας ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να σας πω αυτό που ένιωσα διαβάζοντας αυτό το καταπληκτικό ανάγνωσμα που σίγουρα παρόμοια πλοκή δεν θα έχετε ξανασυναντήσει. Έχουμε να κάνουμε με ένα πληθωρικό βιβλίο μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αν και πολυσέλιδο, μπορώ να πω ότι πριν το διαβάσω με τρόμαξε το μέγεθος του, όταν όμως έφτανα προς το τέλος του ήθελα να είναι ακόμα μεγαλύτερο, δεν ήθελα να τελειώσει αυτό το ταξίδι που η πένα της συγγραφέα μας βύθισε σε έναν  κόσμο που η ίδια σχεδίασε με απίστευτη δεξιοτεχνία. Έφτιαξε ένα δικό της "σύμπαν" όπου όλα ήταν τόσο καλά μελετημένα και όλα ενώνονταν τόσο αρμονικά μεταξύ τους, ώστε  όταν έφτασα στην τελευταία σελίδα ένιωσα ότι ξύπνησα από ένα μαγικό όνειρο. Με απορρόφησε στα βάθη της ψυχής του και έγινα ένα με το σώμα του, ένιωσα ότι ήμουν και εγώ εκεί δίπλα στους ήρωες της. Ξύπνησαν μέσα μου  συναισθήματα φόβου, έρωτα, χαράς, αγωνίας,αισθάνθηκα την ανάσα του κακου πίσω μου και την καρδιά μου να φτρερουγίζει.


Πρόκειται για ένα αμιγώς αστυνομικό μυθιστόρημα ταυτόχρονα όμως μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ψυχολογικό θρίλερ. Φυσικά το βασικό στοιχείο της συνταγής για την επιτυχία είναι ο έρωτας! Το ρομαντικό κομμάτι καταλαμβάνει το δικό του χώρο και η συγγραφέας το έχει ενσωματώσει τόσο αρμονικά σε αυτό το αστυνομικό - ψυχολογικό θρίλερ. Τις εντυπώσεις όμως κλέβει το μεταφυσικό στοιχείο που είναι ο κεντρικός κορμός στον οποίο  στηρίζεται η ιστορία. Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε θα τα  συναντήσετε μέσα στην πλοκή και το αξιοθαύμαστο  είναι ο τρόπος που το ένα εμπλέκεται με το άλλο, περιστρεφεται το ένα γύρω από το άλλο, όπως η ελικοειδής σπείρα του DNA μας. Όλα μαζί δημιουργούν ένα άρτιο αποτέλεσμα, και το όνομα του είναι ΑΓΡΙΟ ΧΑΡΑΜΑ.


Το παρελθόν έρχεται να συναντήσει το παρόν και μαζί θα δημιουργήσουν το μέλλον. Ένας χορός θα στηθεί, όπου το μυστήριο, η αγωνία, η δράση, οι ανατροπές και ο έρωτας θα πιαστούν χέρι χέρι και θα παρασύρουν τον αναγνώστη σε δύσβατα και ανεξερεύνητα μονοπάτια. Η γρήγορη εναλλαγή σκηνών θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο και η κινηματογραφική ροή του θα σας συνεπάρει. Θα ζήσετε ένα μαγικό και μεταφυσικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο, η συγγραφέας θα σας ταξιδέψει από τις παρυφές της Πάρνηθας στη Σκωτία και η  εξέλιξη της ιστορίας θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 

Η γραφή και το ύφος της συγγραφέα είναι γνωστά χρόνια τώρα, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι, αφού  η πορεία των βιβλίων της ειναι απτή απόδειξη του συγγραφικού της ταλέντου. Σε αυτό το βιβλίο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι στοιχεία αλλά και μυστικά της πλοκής μας τα δίνει λίγα λίγα και εμείς οι αναγνώστες πρέπει να βάλουνε τα χρώματα της παλέτας στη σωστή θέση πάνω στον καμβά...στο τέλος θα απολαύσουμε τη "Φόγαρ" ολοκληρωμένη και η ιστορία μας θα οδηγηθεί στη λύτρωση της.


Όσον αφορά την πλοκή, δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, δεν θέλω να σας προδώσω τίποτα από την εξέλιξη της ιστορίας, αρκεστείτε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου!
Γράφοντας αυτές τις γραμμές ήθελα μονάχα να σας δείξω τι αισθάνθηκα εγώ διαβάζοντας το βιβλίο, ήθελα να σας διοχετεύσω τον αμέριστο ενθουσιασμό μου! ...Ανυπομονώ για το επόμενο βιβλίο της κυρίας Ευαγγελίας ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.


➡️STORY⬅️

Η Κέντρα Κάμαλ, ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας, θα άντεχε να χάσει τα πάντα εκτός από τη Μάιρα, τη μικρή της αδερφή, μαζί με την οποία κατάφεραν να σπάσουν τα δεσμά της σκληρής τους μοίρας.
Η εξαφάνιση της Μάιρα ένα απομεσήμερο του Αυγούστου σηματοδοτεί την επανεμφάνιση του πιο διαβόητου μανιακού δολοφόνου και παράλληλα την κορύφωση ενός πολέμου μέσα στους αιώνες μεταξύ ανθρώπων ιδιαίτερων, σχεδόν μυθικών, προορισμένων να αλληλοεξοντώνονται στην αέναη αναμέτρηση του Καλού και του Κακού.
Ο Ντάνιελ Κριεζής, ο άντρας με το σημάδι του δράκου στον κρόταφο, ξέρει πως ήρθε η ώρα να εκπληρώσει τον δικό του προορισμό, αφανίζοντας, όπως κάθε Τιμωρός σαν αυτόν, έναν Έκπτωτο, σαν τον δολοφόνο. Και, για να το πετύχει, πρέπει να γίνει ένα με το σκοτάδι του εχθρού του. Στον αγώνα αυτό η δύναμη και συνάμα η αχίλλειος πτέρνα του θα είναι η Κέντρα, η γυναίκα που η ψυχή του αναγνώριζε ως το άλλο του μισό στο πέρασμα των αιώνων.
Με φόντο τα επιβλητικά τοπία της Σκοτίας, οι δυο τους θα πολεμήσουν ξέροντας πως ο θάνατος, όπως πάντα στο παρελθόν, θα είναι το τέλος τους και ταυτόχρονα η αρχή τους.
Στον ίδιο ατέρμονο κύκλο.
Σε κάθε προηγούμενη ζωή.
Από κάθε γαλήνιο σούρουπο σε κάθε άγριο χάραμα

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Ευαγγελία ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  01 / 05 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος

🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#ΑγριοΧαραμα #ΕυαγγελίαΕυσταθιου #minoasbooks 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο


Σχόλια