ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ

 ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ


Ένα νέο βιβλίο της πολυαγαπημενης μας COLLEEN HOOVER κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με τίτλο "ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ" . Ένα ακόμη βιβλίο που η συγγραφέας φέρνει τα πάνω κάτω και σίγουρα θα αναστατώσει συναισθηματικά όλους τους αναγνώστες της


Αυτό είναι το 10 βιβλίο της συγγραφέως που διαβάζω και δεν περίμενα με τίποτα να με εντυπωσιάσει τόσο πολύ η ανατροπη που κανει στο δευτερο μισό! Πρόκειται για ένα ρομαντικό και συνάμα σκληρό βιβλίο. Από τη μια η αγάπη και ο έρωτας φαίνεται πως παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά εκεί που όλα κυλούν σε safe zone, το σκοτάδι κάνει την εμφάνιση του, το κακό ανθεί και δυστυχώς καμια φορά είναι πιο εύκολο να πιστεύεις σε ένα ψέμα, παρά να ανακαλύπτεις την αλήθεια. Ο έρωτας μεταξυ της Σκάι και του Χόλντερ αναπτύσσεται σιγά σιγά. Η συγγραφέας προσπαθεί να μας περάσει αυτό το δυνατό συναίσθημα και όσοι έχουν ζήσει αυτό που λέμε "έρωτας με την πρώτη ματιά" θα μπορέσουν να αισθανθούν τους χτύπους της καρδιάς των δύο αυτών παιδιών.


Και όσο το ρομαντικό στοιχείο στο πρώτο μέρος του βιβλίου εξελίσσεται, μαύρα σύννεφα αρχίζουν να σκεπάζουν τον ορίζοντα, προμηνύοντας την καταιγίδα που έρχεται. Και όταν λέω καταιγίδα δεν εννοώ ανάμεσα στους δύο ήρωες αλλά αναμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους ήρωες του βιβλίου. Το κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει και μυστικά καλά κρυμμένα πίσω στο χρόνο θα βγουν στην επιφάνεια επηρεάζοντας το παρόν αλλά και το μελλον.  Σχέσεις θα δοκιμαστούν και το ξεκαθάρισμα θα έχει οδυνηρες συνέπειες. Το παρελθόν θα ταράξει τις ισορροπίες, τις σχέσεις αλλά και τη ζωή όλων.

Δεν θέλω να κάνω κάποιο σποιλερ και θα σας πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίο χωρίς να διαβάσετε το οπισθόφυλλο του, έτσι το σοκ που η Hoover ετοιμάζει με την εξέλιξη της ιστορίας της θα είναι αναπόφευκτο. Πιάνει τον αναγνώστη της και τον πετάει σε βαθιά και σκοτεινά νερά χωρίς σωσίβιο, θα κληθείς να κολυμπήσεις με μια σκληρή και απάνθρωπη πραγματικότητα. Το κοινωνικό θέμα που αγγίζει είναι αρκετά σκληρό ακόμα και για τον πιο σκληρό αναγνώστη.  

Εάν θες να διαβάσεις ένα ανάλαφρο και συνάμα πολυεπίπεδο βιβλίο, τότε αυτή είναι η επιλογή σου... ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ... γιατί ίσως στο τέλος ανακαλύψεις και συ ότι δεν υπάρχει ελπίδα.


➡️STORY⬅️

Ο κόσμος της δεκαεπτάχρονης Σκάι θα γκρεμιστεί όταν γνωρίσει τον Ντιν Χόλντερ. Αυτό όμως δεν το ξέρει ακόμα.

Η ιστορία τους ξεκινά γεμάτη πάθος. Από την πρώτη στιγμή ο Ντιν έχει μια πρωτοφανή επίδραση πάνω της…
Έχει τη δύναμη να της ξυπνά συναισθήματα και αναμνήσεις που είχε θάψει βαθιά μέσα της και δεν περίμενε να αντιμετωπίσει ξανά.

Και παρότι η Σκάι γνωρίζει τις σκανδαλώδεις ιστορίες που ακούγονται γι’ αυτόν, γιατί η φήμη του προηγείται του ίδιου, δεν μπορεί να κρατήσει αποστάσεις, όσο και αν προσπαθεί.
Ο Χόλντερ επιμένει να βρίσκεται στη ζωή της ακόμα και όταν η Σκάι κάνει ό,τι μπορεί για να τον διώξει μακριά.
Επιμένει να μάθει τα πάντα για εκείνη και τελικά η Σκάι επιτρέπει στον εαυτό της να αφεθεί…

Όμως σύντομα θα ανακαλύψει ότι ο Χόλντερ δεν είναι αυτός που ισχυρίζεται και τότε όλα θα αλλάξουν σε μια στιγμή...
Η Σκάι θα μείνει μόνη, κενή, χωρίς ελπίδα.

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : COLLEEN HOOVER 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   05 / 04 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#ColleenHoover #ΧωριςΕλπιδα #dioptrabooks 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο

Σχόλια