ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ

 ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ


Όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο "ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ" , Η συγγραφέας COLLEEN HOOVER υπέκυψε στις απαιτήσεις εκατομμυρίων αναγνωστών της και με την πένα της μας προσφέρει ένα μαγικό ταξίδι στη Βοστόνη, όπου θα ζησουμε μαζί με τους ήρωες της, τον Άτλας και η Λίλη, τη συνέχεια της ιστορίας του βιβλίου ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ. 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ. 

Το βιβλίο αυτό το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία. Ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για τη Λίλη για τη νεογέννητη κόρη της, το σύζυγό της αλλά και για τον Άτλας. Η συγγραφέας όμως μας επιφύλασσε περισσότερες εκπλήξεις και δεν αρκέστηκε μόνο στην εξέλιξη της ιστορίας των ηρώων της από το ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ αλλά έφερε στο προσκήνιο και νέους χαρακτήρες που σίγουρα θα κρατήσουν ευχάριστα το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα περισσότερες σελίδες αφιερωμένες στη ζωή της Λίλη και της σχέσης της με τον Άτλας. Όμως σε δεύτερες σκέψεις που έκανα ίσως αυτό το μονοπώλιο να μας κουράζε εμάς τους αναγνώστες και να μετετρεπε το βιβλίο σε μια απλή ερωτική ιστορία. Οι πινελιές που πρόσθεσε ήταν τονωτικές ενέσεις αδρεναλίνης, δημιουργώντας ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα αγάπης. Το πρόσωπο έκπληξη (δεν θα σας πω ποιο είναι) που εισέβαλε στη ζωή του Άτλα και έφερε τα πάνω κάτω ήταν μια πανέξυπνη δημιουργία της συγγραφέα γιατί με αυτό τον τρόπο ξεδιπλώσε εντελώς το χαρακτήρα του ήρωα της. Εδώ έχω βέβαια τις ενστάσεις μου διοτι  ξ Colleen δημιούργησε έναν ήρωα "ατσαλάκωτο" , έναν άντρα που ίσως κάθε γυναίκα θα ονειρευόταν να έχει στη ζωή της. Ουτοπία ή πραγματικότητα; ....αυτό θα το κρίνετε εσείς! 


Το ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ είναι ένα βιβλίο που το αγάπησα όσο και ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ, δυο βιβλία με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Κάθε βιβλίο έχει να σου δώσει κάτι διαφορετικό. Τα μηνύματα που περνά μέσα από αυτά η συγγραφέας θα αγγίξουν την ψυχή κάθε αναγνώστη. Επίκαιρα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας ή συγγραφέας τα προσεγγίζει με αγάπη και αρκετό συναίσθημα με καθημερινή γλώσσα αλλά και ειλικρίνεια μας τα προσφέρει ως τροφή για σκέψη.

Θα ήθελα να εστιάσω σε ένα σημείο που αναδεικνύει η συγγραφέας. Πρόκειται για τη γυναικεία δύναμη που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Ένα διαζύγιο στα μάτια μιας γυναικας φαντάζει δύσβατο και απροσπέλαστο βουνό, μπρος σε αυτό το εμπόδιο κάποιες δειλιάζουν και υπομένουν τις κακουχίες ενός κακού συζύγου. Η ηρωίδα του βιβλίου αποδεικνύει πως παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια η δύναμη που έχει μέσα της μια γυναίκα, μπορεί να τη φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με κάθε φόβο της και να τον νικήσει. Και πάρα όλες αυτές τις δυσκολίες μπορεί ξανά να ευτυχίσει, να αγαπήσει, να ερωτευτεί και ζήσει τη ζωη της όπως αυτή θέλει! 

Εάν δεν έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίο της COLLEEN HOOVER, θα σου πρότεινα να πάρεις αυτά τα δύο βιβλία. Είμαι σίγουρος ότι η ιστορία τους θα σε συγκινήσει αλλά συνάμα θα σου θυμίσει, εάν το έχεις ζήσει ή θα σου δείξει, εάν ακόμα δεν το έχεις νιώσει... τι σημαίνει έρωτας και πως μοιάζει το αίσθημα του να ερωτεύεσαι. 


➡️STORY⬅️

Πριν Τελειώσει με εμάς, ξεκίνησε με τον Άτλας…
Η Colleen Hoover αφηγείται την πολυαναμενόμενη ιστορία του Άτλας και της Λίλι, που ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του μοναδικού Τελειώνει με εμάς.

Η Λίλι και ο πρώην σύζυγός της, ο Ράιλ, έχουν μόλις αρχίσει να προσαρμόζονται στη νέα πραγματικότητα μετά το διαζύγιό τους και στην κοινή ανατροφή της κόρης τους, όταν η Λίλι συναντά απρόσμενα τον πρώτο της έρωτα, τον Άτλας.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιό της και η Λίλι νιώθει για πρώτη φορά έτοιμη να ερωτευτεί ξανά. Όλα δείχνουν πως ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, δέχεται όταν ο Άτλας της ζητάει να βγουν ραντεβού.
O ενθουσιασμός της δεν κρατάει πολύ, καθώς, παρόλο που με τον Ράιλ έχουν χωρίσει, νιώθει ακόμα την ανάσα του πάνω της.  
Ο Ράιλ εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ζωής της και να επιμένει να βρίσκεται σε αυτή. Και με βεβαιότητα δεν θέλει τον Άτλας στη ζωή της πρώην γυναίκας και της κόρης του.

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : COLLEEN HOOVER 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   19 / 10 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου 
#bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #dioptrabooks #ΑρχιζειΜεΕμας #ΤελειωνειΜεΕμας #COLLEENHOOVER 



Σχόλια