ΟΣΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ

 ΟΣΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ


Αχ βρε COLLEEN HOOVER αυτή τη φορα με έσπασες, με διέλυσες με έκανες χίλια κομμάτια με το βιβλίο σου "ΟΣΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΜ" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ ΔΙΟΠΤΡΑ .  Σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ. 
Άγγιξες την καρδιά και την ψυχή μου. Έβγαλες στην επιφάνεια  συναισθήματα που πολλές φορές προσπαθούμε να τα κρύψουμε για να μη δειξουμε αδυναμία.  Έσφιξα το πρόσωπο μου όσο μπορούσα για να κρατήσω τα δάκρυα μου  να μην κυλήσουν στο πρόσωπο μου.  Μάταιη προσπάθεια κάθε σελίδα που γυρνούσα έκανε τη μάχη άνιση.  Ήξερα πως στο τέλος το κλάμα για το δράμα της Κένα, του Σκότι και του Λέτζερ ήταν κάτι πολύ δυνατό, πάνω από τις δυνάμεις μου ... με λύγισε.... και στο τέλος....


Έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία της HOOVER που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα στη χώρα μας, μπορώ πλέον να πω  με σιγουριά πως αυτό είναι το αγαπημένο μου. Είναι ένα βιβλίο που η κάθε σελίδα  δημιουργηθεί ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων.  Αγάπη, απόγνωση, μίσος, έρωτας, απελπισία κυριαρχούν παντού και ο αναγνώστης βρίσκεται μετέωρος μπροστά σε μια δυνατή ιστορία που δεν υπάρχει περίπτωση να τον  αφήσει ανεπηρέαστο.  Είμαι σίγουρος πως όσες μανούλες διαβάσετε αυτό το βιβλίο θα ταυτιστείτε με την πρωταγωνίστρια,  θα νιώσετε την αγωνία της και σίγουρα θα ξυπνήσει μέσα σας αρχέγονα μητρικά ένστικτα.

Πέρα από τη γραφή και την πλοκή του βιβλίου που είναι εξαιρετική, ένα άλλο στοιχείο που θα σε κερδίσει είναι οι ήρωες του. Η σκιαγράφηση των χαρακτήρων και η ψυχολογική  τους κατάσταση  αξίζουν συγχαρητηρίων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε συνεπάρουν με την  προσωπικότητα τους και τις αποφάσεις τους. Εύχομαι όλες οι γυναίκες να βρείτε έναν  άντρα σαν  το Λέτζερ και να έχετε τη δύναμη που κρύβει μέσα της η Κένα. 

Το βιβλίο αυτό  αποδεικνύει πως στη ζωή μας δεν είναι όλα όπως φαίνονται, δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο αλλά πολύχρωμα. Πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα από διάφορες οπτικές γωνίες και να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις πτυχές των γεγονότων, διότι οι άνθρωποι στη ζωή τους κάποιες φορές παίρνουν κακές αποφάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακοί. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα νιώσεις σαν σάκος του μποξ, μια μάχη μεταξύ πίστης και προδοσίας θα λάβει χώρα και συ στη μέση θα περιμένεις με αγωνία να σφυρίξει τη λήξη η συγγραφέας.

Είναι δύσκολο να προβλέψεις πως θα τελειώσει αυτή η ιστορία... είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι θα τελειώσει αναίμακτα... είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι θα τελειώσει σαν παραμύθι... μέχρι το τέλος θα αγωνίας και θα σκέφτεσαι, τον τρόπο που η συγγραφέας θα βάλει όλα τα κομμάτια του παζλ το ένα δίπλα στο άλλο. Πως θα τα ενώσει και πως θα μπει ο επίλογος. Δεν θα σου πω τίποτα για την πλοκή γιατί θέλω να το διαβάσεις αυτό το βιβλίο.  Πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ. 

Ετοιμάσου να κλάψεις από λύπη αλλά και χαρά ταυτόχρονα!

➡️STORY⬅️

Κάποια λάθη είναι μεγαλύτερα από άλλα.
Κάποια λάθη αλλάζουν τη ζωή μας για πάντα.

Η Κένα Ρόουαν μπήκε στη φυλακή για ένα τραγικό λάθος.
Πέντε χρόνια μετά επιστρέφει στην πόλη όπου όλα πήγαν στραβά, ελπίζοντας να ξανασμίξει με την τετράχρονη κόρη της.

Αλλά οι γέφυρες που έκαψε η Κένα αποδεικνύεται αδύνατον να ξαναχτιστούν.

Όλοι στη ζωή της κόρης της είναι αποφασισμένοι να την κρατήσουν μακριά ενώ εκείνη εργάζεται σκληρά για να τους αποδείξει πως της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.
Χάρη στην αποφασιστικότητα, στο θάρρος της να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τις πράξεις της, κάνει ένα σύμμαχο, τον Λέτζερ Γουόρντ.

Αυτός είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος με την κόρη της.

Καθώς όμως ο Λέτζερ αποκτά ολοένα και πιο σημαντική θέση στη ζωή της Κένα, αφού η σχέση τους γίνεται πιο στενή, διακινδυνεύουν και οι δύο να χάσουν την εμπιστοσύνη των πιο κοντινών τους ανθρώπων.

Η Κένα πρέπει πρώτα να βρει τρόπο να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος για να μπορέσει να χτίσει ένα μέλλον γεμάτο ελπίδα.

Μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες και τη λύτρωση, την καλοσύνη και την πίστη, τους οικογενειακούς δεσμούς και τη δύναμη της αγάπης.

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : COLLEEN HOOVER 

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   22 / 02 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#dioptrabooks #CollenHoover #ΟσαΤονΘυμιζουν
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο


Σχόλια