ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ

 ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ


Από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορεί το απόλυτο ριαλιτι-βιβλιο  της χρονιάς με τίτλο "ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ" ,της συγγραφέα Ειρήνης ΜΑΛΑΧΤΑΡΗ
Έξι παίκτες σε μία βραχονησίδα του Ινδικού Ωκεανού και εγώ ένιωσα ότι ήμουν ο έβδομος. Νοερά βρέθηκα στη νήσο Ντάρσα, δίνοντας και εγώ τη δική μου μάχη για επιβίωση. Είναι ένα μυστηριώδες και ρομαντικό ανάγνωσμα, που ανεβάζει την αγωνία στα ύψη. Πρόκειται  για ενα δυνατό θρίλερ με δόσεις χιούμορ. Αυτό το βιβλίο τα έχει όλα και η συγγραφέας τα έχει "δεσει" όλα μεταξύ τους τόσο όμορφα,  όπου αναγνώστης απολαμβάνει στο έπακρον την ανάγνωση του βιβλίου.


Ένα βιβλίο άκρως εθιστικό, η έντονη και μυστηριώδης πλοκή του, θα σε κερδίσει από τις πρώτες σελίδες. Η κυρία Μαλαχτάρη με την πένα της διεγείρει τη φαντασία των αναγνωστών της. Η πλοκή εξελίσεται γρήγορα. Ανατροπές, μυστικά, καταιγιστικές εξελίξεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα. 

Εάν κλείσεις τα μάτια και σκεφτείς το βιβλίο θα είναι σαν να βλέπεις μια ταινία. Η γρήγορη κινηματογραφική του ροή και η γλαφυρότητα στη γραφή, ξύπνα έντονα συναισθήματα και διεγείρει τη φαντασία του αναγνώστη.  Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στην
εκπληκτική ψυχογράφηση των προσώπων που πρωταγωνιστούν, η συγγραφέας χρησιμοποιεί αρκετο μελάνι για τον κάθε ηρωα της, έτσι πρώτα γνωρίζουμε και ταυτιζόμαστε μαζί τους και μετά ξεκινά το μυστήριο, έτσι δημιουργείται ένα άρτιο αναγνωστικό αποτέλεσμα.


Εάν αναζητάτε ένα καθηλωτικό θρίλερ και συνάμα λατρεύετε τις ερημικές και ξεχασμένες από τον πολιτισμό παραλίες,  αυτό θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή! Οι εκπλήξεις που σας περιμένουν θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!


➡️STORY⬅️

Όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των Ναυαγών, ημέρα Τρίτη, ώρα εννέα, η τηλεθέαση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σχεδόν όλη η Ιταλία, καρφωμένη στον τηλεοπτικό σταθμό Colpo Grosso, κάθισε επί τρεις ώρες να βλέπει πλάνα από τη ζωή των έξι παικτών στο νέο τους περιβάλλον. Λευκή άμμος, παρθένα νερά, καταγάλανα, εξωτικό τοπίο, κάπου πολύ μακριά από εκείνους και την καθημερινότητά τους, μακριά από φόρους, δάνεια, διατροφές κι υποχρεώσεις. Ένας γόνος διάσημης οικογένειας χωρίς ανέσεις, μία πρώην πρωταθλήτρια του σκι χωρίς φως και φαγητό, μία ξανθιά παρουσιάστρια με εντυπωσιακό ντεκολτέ, ένας γυμναστής-μαραθωνοδρόμος μακριά από την οικογένειά του, ένας έφηβος γκρινιάρης που σίγουρα θα τους κάνει τη ζωή δύσκολη και μία σοβαρή δημοσιογράφος-ωρολογιακή βόμβα, που σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα, εντάξει, είναι μια όαση στο νεκρό τηλεοπτικό τοπίο της κρίσης, στις αδιάφορες ζωές τους.
Έξι παίκτες σε μια βραχονησίδα του Ινδικού Ωκεανού. Μία ομάδα παραγωγής στη Σομαλία. Στρατιές ιδιωτικών ερευνητών στην Καραϊβική. Ένας διευθυντής προγράμματος χαμένος στο Κάιρο. Ένας φόνος στη Ρώμη. Μία περιπέτεια που ξεκινά μόλις κλείσει η τηλεόραση. Και κανείς δε θα γυρίσει ίδιος.


ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    : TAKE ME !!!


🚩  INFO 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ      : Ελληνική Λογοτεχνία 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    : Ειρηνη ΜΑΛΑΧΤΑΡΗ

ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   : ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   : 06 / 07 / 2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  Σταύρος 



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     :  


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#psichogiosbooks #diavazopantou #ΕιρηνηΜαλαχταρη #ΟιΝαυαγοι 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm # #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 


Σχόλια