ΑΓΓΕΛΟΙ

 ΑΓΓΕΛΟΙ


Η συγγραφέας Νατάσα ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ με το νέο βιβλίο της, με τίτλο "ΑΓΓΕΛΟΙ",που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΔΙΑΝΟΙΑ , μας αποδεικνύει πως γύρω μας υπάρχουν Άγγελοι και μπορεί να μην τους βλέπουμε αλλά αν κοιτάξουμε καλά σίγουρα θα βρούμε το δικό μας φύλακα Άγγελο.


Ένα βιβλίο που με ταξίδεψε νοερά στο χώρο και το χρόνο. Με πήγε πίσω στο παρελθόν, χάραξε στην ψυχή μου τη φρίκη του πολέμου και άφησε τα σημάδια της αγάπης που γεννήθηκε στα ερείπια και στη δική μου καρδιά. Η γραφή της κυρίας Γκουτζικίδου σε μαγεύει, μετατρέπεται σε ένα χείμαρρο συναισθημάτων παρασύροντας όποιον αποφασισει να διαβάσει αυτό το βιβλίο. Μια πολυεπίπεδη πλοκή που αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη από την πρώτη σελίδα μεχρι την τελευταία. 

Η συγγραφέας με δεξιοτεχνία συνδυάζει ιστορικά γεγονότα και μυθοπλασία. Αρκετά καλά διαβασμένη για την χρονική περίοδο που μας μεταφέρει, δημιουργεί με την πένα της ένα κόσμο που ο αναγνώστης βυθίζεται μέσα σε αυτόν, σίγουρα θα ταυτιστείς με κάποιον από τους ήρωες, θα ερωτευθείς,  θα πονέσεις, θα κλάψεις και θα νιώσεις την αγωνία και το ψυχικό αδιέξοδο που θα ζήσουν κάποιοι από τους ήρωες της. Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της Ιστορίας η Νατασα Γκουτζικίδου ξεδιπλώνει με μαεστρία τα γεγονότα του παρελθόντος. Η αλήθεια συναντά το ψέμα και ο έρωτας κατευθύνει τους ήρωες. Μια αχτίδα φωτός θα μας οδηγήσει μέσα από την ομίχλη της σκοτεινής αυτής εποχής και η ΕΛΠΙΔΑ θα έρθει να μας πιάσει το χέρι!

Όσο καλά και να κρύψεις κάποια μυστικά βαθιά στα έγκατα της γης, θα έρθει η ώρα που αυτά θα βγουν στην επιφάνεια σαν αγκαθωτό βλαστάρι, κατόπιν θα πρέπει να το ξεριζώσεις με γυμνά χέρια και σίγουρα θα ματώσεις τις παλάμες σου. Έτσι και το γράμμα καλά φυλαγμένο σε ένα κλειδωμένο συρτάρι όταν βγει στο φως, οι αράδες που είναι γραμμένες στο χαρτί πάνω θα βάψουν κόκκινες τις σελίδες του βιβλίου.



➡️STORY⬅️

Η λαίλαπα του πολέμου κυκλώνει την Ευρώπη του 1940. Η Λυγερή ζει με την οικογένειά της στο Λονδίνο από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Ωστόσο, τα όνειρά της είναι χρωματισμένα με το γαλάζιο της ελληνικής γης, όπου ελπίζει μια μέρα να επιστρέψει. Ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι έχει αποτυπωθεί στην μνήμη της, μα κάθε φορά σκοντάφτει πάνω στην επίμονη άρνηση του πατέρα στης. Μαύρο πανί για τη μητέρα της η Λυγερή, στης οποίας το πρόσωπο διαβάζει τα λάθη του παρελθόντος.

Δύο αδερφές που βιώνουν τον ανταγωνισμό μεταξύ τους και δύο αφίξεις που έρχονται να αναστατώσουν κι άλλο τη ζωή της οικογένειας. Ένας έρωτας που ξετυλίγεται αργά και παίρνει τη μορφή φύλακα αγγέλου κι ένα ξεχασμένο γράμμα που φέρνει αλήθειες στο φως. Μπορεί η αγάπη να επιβιώσει, όταν ο κόσμος γύρω της γκρεμίζεται; Μπορεί η συγχώρεση να φέρει την λύτρωση στις καρδιές των ανθρώπων;

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Mεταφρασμένη Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Νατάσα ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  2023

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδόσεις ΔΙΑΝΟΙΑ

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#dianoiabooks #Αγγελοι#ΝατασαΓκουτζικιδου
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm # #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 



Σχόλια