ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

 ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 


Από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ κυκλοφορεί άλλο ένα καταπληκτικό βιβλίο της COLLEEN HOOVER με τίτλο "ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" σε μετάφραση Νέλλας ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ.


Μια άκρως συγκινητική ιστορία που θα αγγίξει την ψυχή κάθε αναγνώστη. Δύο ιστορίες εγκιβωτισμένες σε μία, δυο πρωταγωνίστριες μάνα και κόρη όπου θα τις σημαδέψει η απώλεια, η προδοσία και φυσικά σαν απομηχανής θεός ο έρωτας θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην καρδιά τους αλλά και στη δική μας.


Μάνα και κόρη σε μια σύγκρουση που αγγίζει τα άκρα, αν με ρωτάτε ποιά από τις δύο έχει δίκιο, θα σας πω και οι δύο. Από τη δική τους οπτική γωνιά και δυο πράττουν ορθά, με τα λάθη και τις παραλήψεις τους, απλά η έλλειψη επικοινωνίας και ο θυμος είναι ο μεγάλος τους εχθρός. Το ψέμα έχει απλώσει τα πλοκάμια του και έχει αγκαλιάσει την αλήθεια, ο θυμος έχει ρίξει το σκοτεινό του πέπλο γύρω από αυτή και όλοι στα τυφλά την αναζητούν.

Το βιβλίο αποτελείται από μικρά κεφάλαια, όπου η ιστορία ξετυλίγεται εναλλάξ μέσα από τα μάτια της Μόργκαν και της Κλάρα, μητέρας και κόρης. Εγώ προσωπικά βρήκα την ιστορία της Μόργκαν άκρως ενδιαφέρουσα. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον μου και κάλλιστα θα μπορούσε ένα είχε γραφτεί ενα βιβλίο μόνο γι' αυτή. Από την εφηβική της ηλικία που ξεκινά το βιβλίο κέντρισε το ενδιαφέρον μου η ζωή τής αλλά και πολυπλοκότητα της σχέσης της με την αδερφή και τους φίλους της. 17 χρόνια μετά παντρεμένη και με μια κόρη την Κλάρα αυτή η πολυπλοκότητα γίνεται ακόμα πιο δεδαλώδης και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανεβάζει την αγωνία του αναγνώστη στο κόκκινο και σίγουρα δεν θα θες να κλείσεις το βιβλίο. Απο την άλλη πλευρά η ιστορία της Κλάρα δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο και θα κερδίσει με τη σειρά της το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Τώρα αν βάλεις και τις δύο αυτές αλληλοεξαρτόμενες ιστορίες σε ένα βιβλίο δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που εξασφαλίζουν τα 5 αστέρια στην κριτική μου. 

Δεν θέλω να αναφερθώ στην ιστορία, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε αυτό το αναγνωστικό ταξίδι χωρίς να ξέρετε που θα σας οδηγήσει η πένα της συγγραφέα. Η ένταση, οι συγκρούσεις, η προδοσία, οι απαγορευμένοι έρωτες, οι αναπάντεχες ανατροπές και η αγάπη θα είναι συνοδοιπόροι σας σε αυτό το ταξίδι. Η αλήθεια θα λάμψει και η ειλικρίνεια θα δείξει το σωστό δρόμο και στο τέλος ΔΕΝ θα ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ που διαβάσατε αυτό τι βιβλίο.

🔸️Να θυμάστε πάντα πως πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται... μερικές φορές ούτε οι ίδιοι οι ένοικοι τους. 


➡️STORY⬅️

Το μόνο που θέλησα ποτέ μου είναι να είμαι μαζί σου».
Η Μόργκαν Γκραντ και η δεκαεξάχρονη κόρη της, Κλάρα, δεν θα ήθελαν τίποτα περισσότερο από το να μη μοιάζουν καθόλου. Η Μόργκαν είναι αποφασισμένη να αποτρέψει την Κλάρα της από το να κάνει τα ίδια λάθη με εκείνη: να μείνει έγκυος και να παντρευτεί πολύ νέα. Για να τη μεγαλώσει αναγκάστηκε να αφήσει τα όνειρά της στην άκρη και δεν θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στην κόρη της. Η Κλάρα δεν θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της. Θεωρεί τη ζωή της βαρετή και προβλέψιμη, δίχως καθόλου αυθορμητισμό.
Το να συνυπάρχουν και να επικοινωνούν τις περισσότερες φορές φαντάζει αδύνατο. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ειρήνη ανάμεσά τους είναι ο Κρις - ο άντρας της Μόργκαν, ο πατέρας της Κλάρα και ο άνθρωπος που κρατά την οικογένειά τους ενωμένη.
Όλα θα γκρεμιστούν ξαφνικά όταν στον Κρις συμβεί ένα τραγικό ατύχημα. Το τραύμα για τις δύο γυναίκες είναι αδιανόητο, καθώς το γεγονός αυτό θα αλλάξει καθοριστικά τις ζωές τους και όχι μόνο...


Καθώς προσπαθούν να ορθοποδίσουν και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, η Μόργκαν θα βρει παρηγοριά στον τελευταίο άνθρωπο που φανταζόταν ποτέ και η Κλάρα θα στραφεί στο αγόρι που της έχουν απαγορέψει να βλέπει. Κάθε μέρα που περνά, νέα μυστικά και παρεξηγήσεις τις απομακρύνουν όλο και περισσότερο, μέχρι που το χάσμα ανάμεσά τους μοιάζει αγεφύρωτο.
Μια συγκινητική ιστορία από την Colleen Hoover για την οικογένεια, την απώλεια και τους απαγορευμένους έρωτες


🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!

🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : COLLEEN HOOVER

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ 

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   06 / 03 / 2024

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#dioptrabooks #ColleenHoover #REGRETTINGYOU #ΜετανοιωνονταςΓιαΣενα #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 


Σχόλια