Η ΑΓΓΕΛΙΑ

 Η ΑΓΓΕΛΙΑ



Ψάχνοντας για δουλειά στο site των εκδόσεων ΔΙΟΠΤΡΑ βρήκα μια ΑΓΓΕΛΙΑ που ταίριαζε αρκετά σε αυτό που έψαχνα. Πήρα τηλέφωνο, πήγα για συνέντευξη και μαντέψτε... με προσέλαβαν!!!

Εάν θέλετε να διαβάσετε κι εσείς ένα ωραίο και συνάμα σκοτεινό βιβλίο, τότε "Η ΑΓΓΕΛΙΑ" της συγγραφέως  FREIDA MCFADDEN  που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  ΔΙΟΠΤΡΑ  θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.


Πριν λιγες μερες συνάντησα τυχαία μια κυρία στο βιβλιοπωλείο BOOKS AND LIFE. Μου είπε οτι διάβασε το συγκεκριμένο βιβλίο, της άρεσε πάρα πολύ και μου το πρότεινε και μένα, από τον ενθουσιασμό της μόνο και μόνο κατάλαβα πως έχω μπροστά μου ένα διαμάντι. Πήρα το βιβλίο και χωρίς να έχω διαβάσει το οπισθόφυλλο ξεκίνησα να το διαβάζω. Από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ένιωσα και εγώ τον ίδιο ενθουσιασμό και όσο γύριζα τις σελίδες τόσο μεγάλωνε και αυτός. Εάν σας αρέσουν τα έξυπνα και ανατρεπτικά ψυχολογικά θρίλερ, βάλτε το τώρα στη λίστα σας!

Είναι ένα βιβλίο που σίγουρα θα προτείνω σε όλους τους φίλους μου. Από τις πρώτες σελίδες του "πιάνει τον αναγνώστη από τα μαλλια" και τον βυθίζει στον κόσμο του, είμαι σίγουρος πως εάν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη θα μπει με επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Πρόκειται για ένα θρίλερ όπου η γραφή της συγγραφέα από τη μία και η ιδιαίτερη και ανατρεπτική πλοκή του από την άλλη, θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη στην κυριολεξία μέχρι την τελευταία του σελίδα. Το μυστήριο που πλανάται γέννα φόβο και τρόμο, βαδίζεις σε σκοτεινά μονοπάτια και δεν ξέρεις ποιό είναι το καλό και ποιό το κακό. Δεν ξέρεις ποιον πρέπει να εμπιστευτείς. Όλα τα κομμάτια του παζλ μοιάζουν μεταξύ τους, δημιουργούν πλάνη στον αναγνώστη και σφυριλαττεί πλασματιλες εικόνες που σίγουρα η πένα της Freida θα ανατρέψει. 


Η κινηματογραφική ροή του βιβλίου και τα μικρά κεφαλαία βοηθούν αρκετά στην ανάγνωση. Σας εγγυώμαι οτι δεν θα δεν θα βαρεθείτε ούτε μια στιγμή αντιθέτως δεν θα μπορέσετε να αφήσετε το βιβλίο από τα χέρια σας, εάν δεν φτάσετε στην τελευταία του σελίδα. Η συγγραφέας καταφέρνει με δεξιοτεχνία να αλλάζει το ψυχολογικό προφίλ των ηρώων της αλλά και να ανατρέπει με ευκολία τις καταστάσεις που καθορίζουν την εξέλιξη της ιστορίας, αναγκάζοντας τους αναγνώστες της να "χορεύουν" στο ψυχογραφήμα που χαράζει στις λευκές σελίδες η πένα της. 

Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου στην πλοκή του βιβλίου, επειδή δεν θέλω να προδώσω καμία απολύτως λεπτομέρεια. Σας προτρέπω να πάρετε αυτό το καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ και να το διαβάσετε,  χωρίς να διαβάσετε το οπισθόφυλλο του. Αφαιθείτε στις σελίδες του βιβλίου να σας οδηγήσουν στο τέλος και να καρδιοχτυπήσετε κάθε φορά που θα βρίσκεστε μπροστά στις σκοτεινές παρορμήσεις των πρωταγωνιστών. 

➡️STORY⬅️

Η Μίλι έχει περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής της στη φυλακή, όπου βρέθηκε στα δεκαεφτά της. Τώρα αναζητά μια ευκαιρία, μια εργασία που θα της επιτρέψει να έχει μια φυσιολογική ζωή. Δεν ελπίζει ότι η συνέντευξή της με τη Νίνα, την πλούσια σύζυγο και μητέρα που ζητά οικιακή βοηθό, θα πάει καλά. Ποιος θα την εμπιστευτεί με τέτοιο παρελθόν; 

Γι' αυτό όταν δέχεται τα απρόσμενα νέα της πρόσληψής της, αγνοεί όλα τα ανησυχητικά σημάδια και τις παραξενιές της Νίνα, θέλοντας τόσο πολύ να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Όμως, ακόμη και το δωμάτιό της μοιάζει περισσότερο με κελί παρά με δωμάτιο υπηρεσίας, κλειδώνει μόνο απέξω...

Μια ιστορία γεμάτη αναπάντεχες ανατροπές που δεν θα σας αφήσει να κλείσετε μάτι μέχρι να την τελειώσετε. Όποιος απόλαυσε τη Γυναίκα στο παράθυρο και το Κορίτσι του τρένου, αυτή την ιστορία θα τη λατρέψει!

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :  TAKE ME !!!

🚩  INFO    

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : FREIDA MCFADDEN

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ 

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   08 / 03 / 2023

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews




#dioptrabooks #FreidaMcFadden #ΗΑγγελια 
#κριτικηβιβλιου #κριτικη_βιβλιου #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο

Σχόλια