Nitya ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 Nitya ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 



Το νέο μυθιστόρημα της Νο1 συγγραφέα της αισθηματικής ελληνικής λογοτεχνίας Έλενας ΑΝΤΩΝΙΟΥ , έχει τίτλο "Nitya-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις SILK


Ένα συγκλονιστικο μυθιστόρημα που θα γαληνέψει την ψυχή σας και θα σας ταξιδέψει στην πολύχρωμη Ινδία. Μια ρομαντική ιστορία γεμάτη εικόνες από την ανατολή, έντονο ερωτισμό και αρκετό συναίσθημα. Όμως δεν είναι μόνο αυτό, μια αγάπη γεννιέται ενώ ταυτόχρονα εξελίσεται ένα πολιτικό θρίλερ. Έτσι ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα ορίσουν τη μοίρα της αγάπης των πρωταγωνιστών. Είναι ένα μυθιστόρημα που δεν μπορείς να το εντάξεις μόνο στη ρομαντική λογοτεχνία αλλά άνετα μπορείς να το χαρακτηρίσεις συνδυαστικά και κοινωνικό-πολιτικό "θρίλερ".


Η γραφή της Έλενας ΑΝΤΩΝΙΟΥ είναι ξεχωριστή και διαβάζοντας το βιβλίο ο αναγνώστης καταλαβαίνει πως έχει να κάνει με ενα ιδιαίτερο και υπέροχο ρομαντικό στυλ που σε παρασέρνει σε μονοπάτια γεμάτα έρωτα και αγάπη. Όμως η ίδια φροντιζει να μην είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, κάθε έρωτας έχει και τα εμπόδια του και σημασία για τη συγγραφέα δεν έχει το τέλος, είτε αυτό έχει happy end είτε όχι, αλλά το ταξίδι μέχρι να φτάσεις εκεί. Έτσι και εγώ απόλαυσα αυτό το ταξίδι, ένα ταξίδι  που κράτησε στην κυριολεξία το ενδιαφέρον μου αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα. Καρδιοχτύπησα αρκετές φορές με την εξέλιξη της πλοκής, αγωνιούσα να δω τι θα συμβεί στην επόμενη σελιδα και ξενυχτούσα με το βιβλίο ανά χείρας. Αρκετές φορές έκανα υποθέσεις για το τέλος αλλά από κεφάλαιο σε κεφάλαιο οι εξελίξεις με έκαναν να αλλάζω γνώμη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η συγγραφική ωρίμανση των πρωταγωνιστών. Η συγγραφέας εχει δημιουργήσει αληθινούς και όχι "χάρτινους" χαρακτήρισες, όπου οι δυσκολίες της ζωής και οι καταστάσεις τους ωριμάζουν σαν το καλό παλιό κρασι και χαράσουν το δικό τους μονοπάτι μέχρι να ζήσουν τον έρωτα τους.
Δύο χώρες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους και μια Ελληνίδα που η παρουσία της θα επηρεάσει τις πολιτικες εξελίξεις στο Βασίλειο της Ινδίας. Η Αλεξάνδρα θα γίνει το μήλο της έριδος και ο Ντάνιελ θα πρέπει να την προστατεύσει από όλους όσους θέλουν το κακό της. Ένας έρωτας που απειλείται και μια μάχη για επιβίωση θα κρατήσουν την αγωνία του αναγνώστη σε υψηλά επίπεδα. Η καλοστημένη γεμάτη ένταση πλοκή θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, όπως και εκτοξεύεται και το πάθος της Αλεξάνδρας και του Ντάνιελ.


Ένα ακόμα στοιχείο του βιβλίου που με εντυπωσίασε είναι οι γνώσεις της συγγραφέα όσον αφορά τοποθεσίες και αξιοθέατα της Ινδίας αλλά και ο τρόπος ζωής και σκέψης των Ινδών. Η ενδελεχέστατη έρευνα της και η λεπτομερής καταγραφή με ταξίδεψε νοερά στα μέρη της Ινδίας που περπάτησαν χέρι χέρι οι ήρωες της, εκεί που άνθισε και ο έρωτας τους. Οτιδήποτε αναφέρεται σε αυτό το βιβλίο χρονικά και ιστορικά είναι ακριβέστατο. Αναφέρεται σε συγκεκριμένες περιοχές της Ινδίας και περιγράφει ακριβώς την κουλτούρα της και μεταδίδει το πνεύμα το οποίο ισχύει και στις δύο αυτές χώρες Μεγάλης Βρετανίας και Ινδίας.

Έχω διαβάσει διαφορά ρομαντικά - dark romance μυθιστόρηματα, με εαυτό το βιβλίο ένιωσα ότι η συγγραφέας σέβεται τους αναγνώστες της. Δεν χρησιμοποιεί συγγραφικές ακρότητες για να σκανδαλίσει. Οι ερωτικές σκηνές είναι τόσο καλά δουλεμένες που δεν χρειάζεται να βωμολοχήσει για να τραβήξει το ενδιαφέρον. Δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες αλλά με το δικό της τρόπο φτάνει μέχρι σε ένα σημείο και από κει και πέρα έχοντας σκηνοθετήσει τη σκηνή αφήνει τον αναγνώστη να φανταστεί τη συνέχεια, σε αντίθεση με άλλα romance που περιγράφουν ακόμα και την ερωτική πράξη με την απόλυτη λεπτομέρεια...

Εάν δεν έχεις διαβάσει Έλενα ΑΝΤΩΝΙΟΥ , διάβασε οπωσδήποτε. Η ελληνική ρομαντική λογοτεχνία έχει τη Βασίλισσα της ! 



➡️STORY⬅️

Ένας όρκος αγάπης που κερδίζει την αιωνιότητα.
Η καθηγήτρια γλωσσολογίας Αλεξάνδρα Δελλή εργάζεται στην Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένου Βασιλείου στο Δελχί ως καθηγήτρια χίντι και διερμηνέας.
Ο Βρετανός πρόξενος Ντάνιελ Μάθιους μετατίθεται στο Δελχί με ειδική αποστολή την επίλυση της διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στη βρετανική και την ινδική κυβέρνηση.
Ο Ντάνιελ έχει μάθει να ζει μέσα στα μυστικά και τα ψέματα, κρύβοντας την αληθινή του ταυτότητα και την καταγωγή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του. Φθάνοντας στην Ινδία, νιώθει έντονη την απειλή. Κι ενώ έχει ορκιστεί να κρατήσει τους πάντες μακριά του, είναι τέτοια η θύελλα που ξεσηκώνει στην καρδιά του η Ελληνίδα καθηγήτρια που δεν μπορεί να αντισταθεί…
Δύο διαφορετικοί άνθρωποι που προέρχονται από εντελώς αντίθετους κόσμους θα ζήσουν μια επική ιστορία αγάπης, ενώ οι εχθροί τους απλώνουν πάνω τους τα θανάσιμα δίχτυα τους. Οι δύο εραστές θα γευτούν την αιωνιότητα προτού κληθούν να πάρουν τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής τους.
Ο έρωτας θυσιάζεται στο βωμό του χρέους. Και ο όρκος για αιώνια αγάπη είναι ο μόνος που θα διαρκέσει για πάντα.

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  ΤΑΚΕ ΜΕ !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ρομαντική Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  Έλενα ΑΝΤΩΝΟΥ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  05 / 2024

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος 


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#NityaΓιαΠαντα #silkbooks #ΕλεναΑντωνιου #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 

Σχόλια