Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ


Το τέταρτο βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ , με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Μάρκου κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και έχει τίτλο "Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ".

Εάν σας αρέσουν τα αστυνομικά θρίλερ αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσετε οπωσδήποτε. Σας προτείνω να μην διαβάσετε καθόλου το οπισθόφυλλο του, αφήστε την πένα του συγγραφέα να σας οδηγήσει στα σκοτεινά και αιματοβαμμένα μονοπάτια, που θα πρέπει να βαδίσετε για να ανακαλύψετε τη λύση του μυστηρίου. Όλα τα κομμάτια του παζλ είναι μπροστά στα μάτια μας, αλλά μέχρι να φτάσει ο αναγνώστης στην τελευταία σελίδα δεν μπορεί να τα βάλει στη σωστή σειρά. Δεν μπορεί να μαντέψει τον δολοφονο, διότι η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και είναι τόσο έξυπνα δοσμένες από κεφάλαιο σε κεφάλαιο, που ανατρέπουν κάθε σκέψη που έχει κάνει για το ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος.


Οι δολοφονίες πολλές και ιδιαίτερα σκληρές. Αν και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος συνδετικός κρίκος που τις ενώνει, όλα ανατρέπονται σιγά σιγά όταν οι αστυνόμος Μάρκου ανακαλύπτει τι είναι αυτό που πυροδοτεί το αρρωστημένο μυαλό του δολοφόνου. Και αφού ανακαλύψουμε την πηγή (αναφέρεται στο οπισθόφυλλο αλλά εγώ θα προτιμούσα να μην αναφερθω, διότι διάβασα το βιβλίο χωρίς να έχω διαβάσει το οπισθόφυλλο και για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη αυτή η ανακάλυψη) ο αναγνώστης έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά ερωτημάτων, όπως ποιος είχε πρόσβαση σε αυτή αλλά και ποιο είναι το κίνητρο. Εκεί ξεκινά και ο χορός των υποθεσων, όλοι είναι υποψήφιοι ένοχοι και όλοι αθώοι. Ένα πολλαπλά ανατρεπτικο whydunnit (Who done it - Ποιος το εκανε) μυθιστόρημα που θα το διαβάσετε απνευστι. Ο συγγραφέας παίζει με το μυαλό του αναγνώστη, τον παγιδεύει, τοποθετώντας παντου παγίδες και στο τέλος τον αναγκάζει να αναιρέσει τη μια σκέψη του μετά την άλλη.


Ένα μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή που επιχειρεί να διερευνήσει τα σκοτεινά σημεία ενως αρρωστημένου μυαλού. Η σκοτεινή ατμόσφαιρα που πλανάται πανω απο τα σημεια που ο δολοφόνος άφησε το σημάδι του, παραμένει μεχρι τη στιγμή της αποκάλυψης του. Η ένταση και η αγωνία ξεκινούν από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου και δεν χαλαρώνει παρά μόνο στην τελευταία. Ένα τέλειο whodunit με τόσα μπερδέματα και ανατροπές, που αφήνει ακόμα και τους πιο έμπειρους fan της αστυνομικής λογοτεχνίας να αναρωτιούνται μέχρι το τέλος.

➡️STORY⬅️

Μια σειρά φρικτών δολοφονιών συνταράσσει την Αθήνα. Ο τρόπος, ο τόπος και η σκηνοθεσία των εγκλημάτων είναι εμπνευσμένα από τους μεγαλύτερους συγγραφείς αστυνομικής και νουάρ λογοτεχνίας: Άγκαθα Κρίστι, Έντγκαρ Άλαν Πόε, Φρεντ Βαργκάς, Πέτρο Μάρκαρη.

Η αλληλουχία των δολοφονιών δεν είναι τυχαία. Ακολουθεί τη σειρά με την οποία είναι τοποθετημένα τα βιβλία στη βιβλιοθήκη του επιφορτισμένου με τις υποθέσεις αστυνόμου Χριστόφορου Μάρκου.

Κινούμενος ανάμεσα στα μέλη μιας αναγνωστικής λέσχης, έναν νέο συνάδελφο που μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός και μια αποτυχημένη σύντομη σχέση του που ψάχνει για εκδίκηση, ο Μάρκου αναζητά τον αόρατο δολοφόνο μεταξύ της πραγματικότητας και των σελίδων αγαπημένων του βιβλίων.

Και με κάθε μυθιστόρημα οι νεκροί πολλαπλασιάζονται…

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Χρηστος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  05 / 2024



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#minoasbooks #οΔολοφονοςΣτιςΣελιδες #ΧρηστοςΜαρκογιαννακης #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 





Σχόλια