ΝΤΕΙΖΙ ΝΤΑΡΚΕΡ

 ΝΤΕΙΖΙ ΝΤΑΡΚΕΡ 


Η συγγραφέας Alice FEENEY επέστρεψε δυναμικά με το νέο της βιβλίο με τίτλο "ΝΤΕΙΖΙ ΝΤΑΡΚΕΡ" που κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις BELL  . 
Μετάφραση Χριστίνα ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ.

Η Alice FEENEY με κέρδισε σαν αναγνώστη από το πρώτο της βιβλίο και μέχρι και τελευταίο της που έχει κυκλοφορήσει στη χώρα μας δεν με έχει απογοητεύσει. Σε κάθε νεο βιβλίο της βάζει τον πήχη κάθε φορά πιο ψηλά και απορώ τι διαμάντια βιβλία έχει ακόμα να μας προσφέρει! Εάν είστε λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε FEENEY, δεν είναι τυχαία η No1 bestselling συγγραφέας των New York Times. 


Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στη μνήμη σας. Τρομακτικό και ανατρεπτικό, που σίγουρα θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Καθίστε αναπαυτικά, αφήστε τα φώτα ανοιχτά και απολαύστε το πιο μυστηριώδες μυθιστόρημα που έχετε πιάσει στα χέρια σας μεχρι σήμερα. Η συγγραφέας ανεβάζει σε άλλο επίπεδο το ψυχολογικό θρίλερ. Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του "μυστηρίου κλειδωμένου δωματίου" αλλά η πένα της FEENEY, το μετατρέπει σε κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και προσωπικά με άφησαν πάρα πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορούσα να πιστέψω την τροπή που έπαιρνε η ιστορία από κεφάλαιο σε κεφάλαιο. Όσο γύριζα τις σελίδες τόσο περισσότερο βυθιζόμουν στα σκοτεινά μονοπάτια του μυαλού της συγγραφέως.

Η ιστορία εξελίσεται μέσα σε ένα σπίτι, πρωταγωνιστές τα μέλη μιας οικογένειας και κάπου εκεί καλά κρυμμένος μέσα στις σελίδες του βιβλίου ένας δολοφόνος που σκορπά το θάνατο. Αν πιστεύετε πως έχετε να κάνετε με μια εύκολη υπόθεση, γελιεστε! Είμαι σίγουρος πως όσο και αν προσπαθήσετε να μαντέψετε το δολοφόνο, πάντα κάτι θα συμβαίνει που θα ανατρέπει τα πάντα και θα πρέπει πάλι από την αρχή να βάλετε τα κομμάτια του παζλ στη σωστή σειρά, μήπως και καταφέρετε να τον βρείτε. Να θυμάστε όμως πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πως όλα θα κριθούν όταν η συγγραφέας βγάλει από το μανίκι της τον κρυμμένο άσσο που θα δώσει τη λύση στο μυστήριο.

Η εξιστόρηση των γεγονότων ταξιδεύει νοερά τον αναγνώστη στο ΣΙΝΓΚΛΑΣ, ένα παλιό γοτθικό σπίτι που ανήκει στην οικογένεια της Ντέιζι Ντάρκερ και  βρίσκεται πάνω σε ένα μικροσκοπικό παλιρροϊκό νησί. Ο γλαφυρός λόγος και η εξομολογητική, διορατική αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο, μαγνητίζει και κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο. Η αγωνία κλιμακώνεται με γοργούς ρυθμούς καθώς ξεδιπλώνεται η ιστορία και συ σίγουρα δεν θα μπορείς να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.


Η συγγραφέας σκιαγραφεί τα ψυχολογικά πορτραίτα των ηρωων της με δεξιοτεχνία και στήνει ένα αξιοθαύμαστο σκηνικό δράσης, αν και ο χώρος την περιορίζει στο εσωτερικό ενός σπιτιού, αυτό δεν την πτοεί και καταφέρνει να δημιουργήσει ένα τρομακτικό, σκοτεινό και ιδιόρρυθμο θρίλερ. Όταν διάβαζα το βιβλίο πολλές φορές σκέφτηκα πως η ανάγνωση ήταν σαν να έβλεπα μια κινηματογραφική ταινία. Η γρήγορη ροή στην πλοκή και οι γλαφυρές περιγραφές δημιουργούσαν  ζωντανές εικόνες.

Ένα οικογενειακό δράμα ξετυλίγεται, ένα σκοτεινό παρελθόν που πάνω στα σαθρά θεμέλια του χτίζεται το παρόν. Μυστικά καλά κρυμμένα στο σκοτάδι θα μείνουν στη λήθη, όμως ο χρόνος δεν θα αφήσει τίποτα κρυφό στο πέρασμα του. Θα ρίξει φως στις πιο σκοτεινές γωνιές του ΣΙΝΓΚΛΑΣ και ο θάνατος θα έχει τον πρώτο λόγο. Κανένας δεν θα μπορέσει να κρατήσει κρυμμένο το "τέρας" που κρύβει μέσα του.


➡️STORY⬅️

Η Ντέιζι Ντάρκερ γεννήθηκε με τσακισμένη καρδιά.
Τώρα, αφού απέφευγαν ο ένας τον άλλο για χρόνια, όλη η οικογένειά της συγκεντρώνεται για τα ογδοηκοστά γενέθλια της γιαγιάς της, στο παλιό γοτθικό σπίτι της πάνω σ' ένα μικροσκοπικό παλιρροϊκό νησί. Η οικογένεια φτάνει, κουβαλώντας ο καθένας τα μυστικά του.
Με την πλημμυρίδα, θα αποκοπούν από τον υπόλοιπο κόσμο για οχτώ ώρες...
Όμως όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, και ενώ έξω η καταιγίδα λυσσομανά, η γιαγιά βρίσκεται νεκρή. Και μία ώρα αργότερα. ακολουθεί ένα άλλο μέλος της οικογένειας...
Παγιδευμένοι σ' ένα νησί όπου κάποιος τους σκοτώνει έναν έναν, οι Ντάρκερ θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το τωρινό μυστήριο αλλά και τα σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος τους.
Το ρολόι μετράει αντίστροφα. Και όταν τα νερά αποτραβηχτούν, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια. 

🛒  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Mεταφρασμένη Λογοτεχνία

🔴  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ    :  ALICE FEENEY

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  06 / 2024

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  Εκδοσεις BELL

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#bellbooks #ΝτειζιΝταρκερ #AliceFeeney #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 




Σχόλια