ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ

 ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ 


Από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της συγγραφέως FREIDA MCFADDEN με τίτλο "ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ" και αποτελεί την εκρηκτική και σοκαριστική συνέχεια του διεθνούς best seller "Η ΑΓΓΕΛΙΑ" που κριτικοί και αναγνώστες λάτρεψαν τόσο πολύ!



Ένα βιβλίο που έχει όλα τα συστατικά για μια πετυχημένη συνταγή ώστε να γίνει  best seller. Ένα γρήγορο και εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ και μια τέλεια συντροφιά για το καλοκαίρι και την  παραλία. 



🔸️Με  πολυεπίπεδη πλοκή που δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Έξυπνη και καλοδουλεμένη  θα κερδίσει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Η FREIDA MCFADDEN είναι μια σπουδαία αφηγήτρια που προσφέρει απίστευτο σασπένς, μυστήριο και ένταση.
🔸️Ευφάνταστες, ισορροπημένες και απρόσμενες ανατροπές  πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία, βάζοντας φωτιά στις σελίδες του βιβλίου αλλά και στη λογική του αναγνώστη. Εκεί που πιστεύεις ότι έχεις βρει τη λύση του μυστηρίου, αναθεωρείς τα πάντα και ξεκινάς πάλι από την αρχή. Γίνεσαι ο Ντετέκτιβ που αναζητά την  επόμενη ανατροπή,  κάτι που σπάνια συναντάς σε βιβλία.
🔸️Αρκετά επίκαιρο, αφού  η ενδοοικογενιακή βία και το έγκλημα έχουν τον κύριο λόγο και το μυστήριο που έχει δημιουργήσει πάνω από όλα αυτά η συγγραφέας θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι την τελευταία σελίδα. 
🔸️Ένα τέλος που δεν το περιμένει κανείς. Όσες υποθέσεις και αν κάνετε είμαι σίγουρος πως το τέλος που έχει επιλέξει η FREIDA MCFADDEN δεν το έχετε φανταστεί.

Η Μίλι η ηρωίδα του πρώτου βιβλίου Η ΑΓΓΕΛΙΑ, επιστρέφει με μια νέα σκοτεινή περιπέτεια γεμάτη μυστήριο που σίγουρα θα μας καθηλώσει. Ένα βιβλίο γεμάτο ανατροπές που στην κυριολεξία φέρνουν τα πάνω κάτω. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, κανέναν δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι και όσο και αν προσπαθήσετε να μαντέψετε τη λύση του μυστηρίου να θυμάστε πως στην παρτίδα πόκερ που έχει στηθεί, η MCFADDEN έχει πολλούς άσσους στο μανίκι της.

Όταν διάβασα το πρώτο βιβλίο Η ΑΓΓΕΛΙΑ είχα τόσο πολύ ενθουσιαστεί που δεν έχω σταματήσει εδώ και ένα χρόνο να το προτείνω σε φίλους και γνωστούς μου. Όταν εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ, είπα στον εαυτό μου κρατά μικρό καλάθι, σκεφτόμουν πως το πρώτο βιβλίο ήταν τόσο καλό που δύσκολα το δεύτερο θα το έφτανε.
Έκανα όμως μεγάλο λάθος, όχι απλά στάθηκε ισάξια απέναντι του αλλά ίσως να είναι ακόμα καλύτερο.

Το θέμα του είναι αρκετά επίκαιρο. Κεντρικό θέμα του είναι η ενδοοικογενιακή βία καινπανω σε αυτή η συγγραφέας "χτιζει" μια πολυεπίπεδη πλοκή γεματη ανατροπές που θα σοκαρουν τον αναγνώστη. Η πρωταγωνιστρια είναι η Μίλι η οποία προσλαμανεται ως οικιακή βοηθός απο τον κυριο Ντάγκλας Γκάρικ.  Όλα φαίνονται τέλεια, όμως δεν έχει γνωρίσει την κυρία Γκάρικ γιατί είναι κλειδωμένη συνέχεια στο δωμάτιό της. Αρκετές φορές την ακούει να κλαίει, παρατηρεί κηλίδες αίματος στα άπλυτα ρούχα που βάζει στο πλυντήριο αλλά το πιο σοκαριστικό για τη Μίλι ειναι όταν η πόρτα του δωματίου της κυρίας Γκάρικ ανοίγει και βλέπει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Εκεί θα δώσει μία υπόσχεση να προστατεύσει την κυρία Γκάρικ. 


➡️STORY⬅️

Είναι δύσκολο να βρω έναν εργοδότη που να μην κάνει πολλές ερωτήσεις για το παρελθόν μου. Ευχαριστώ, λοιπόν, την τύχη μου που οι Γκάρικ με προσέλαβαν για να καθαρίζω το εκπληκτικό ρετιρέ τους με θέα στην πόλη και να ετοιμάζω φανταχτερά γεύματα στη λαμπερή κουζίνα τους. Μπορώ να δουλέψω εδώ για λίγο, να μείνω απαρατήρητη μέχρι να καταφέρω αυτό που θέλω.

Όλα φαίνονται τέλεια. Αλλά ακόμα δεν έχω γνωρίσει την κυρία Γκάρικ, ούτε επιτρέπεται να μπω στο δωμάτιό της. Είμαι σίγουρη ότι την ακούω να κλαίει. Παρατηρώ κηλίδες αίματος γύρω από τη λαιμόκοψη των λευκών νυχτικών της όταν βάζω πλυντήριο. Και μια μέρα δεν μπορώ να αντισταθώ, της χτυπώ την πόρτα. Όταν η πόρτα ανοίγει, αυτό που βλέπω αλλάζει τα πάντα…

Τότε είναι που δίνω μια υπόσχεση. Άλλωστε, το έχω ξανακάνει αυτό. Μπορώ να προστατεύσω την κυρία Γκάρικ, ενώ κρατάω τα δικά μου μυστικά κλειδωμένα. Ο Ντάγκλας Γκάρικ έκανε ένα μεγάλο λάθος και θα πληρώσει. Το θέμα είναι μέχρι πού είμαι αποφασισμένη να φτάσω.

Αυτή η απολύτως εκρηκτική και σοκαριστική συνέχεια του διεθνούς φαινομένου και των New York Times, USA Today και Wall Street Journal μπεστ σέλερ Η αγγελία θα σας κάνει να γυρίζετε τις σελίδες χωρίς σταματημό.

🛒   ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ   :   TAKE ME !!!


🚩  INFO   

🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ     : Μεταφρασμένη Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  : FREIDA MCFADDEN

🔴  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    :  Κίκα ΚΡΑΜΒΟΥΣΑΝΟΥ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΔΙΟΠΤΡΑ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :   22 / 05 / 2024

🔴  ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ      : ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος


🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#ΤοΜυστικοΤηςΚαμαριερας #dioptrabooks #FREIDAMCFADDEN #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω

Σχόλια