3ΕΝΟΧΟΙ

 3ΕΝΟΧΟΙ 


3ΕΝΟΧΟΙ της συγγραφέως Ηώ ΑΥΓΕΡΗ . Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ και σίγουρα αυτό το βιβλίο θα σας μαγνητίσει από τις πρώτες κιόλας σελίδες του.

Προδοσία, πίστη, ένοχα μυστικά, ζωές κατατρεγμένες, πάθη και πόθοι κλέβουν την παράσταση και ο Νίκος ΧΑΛΔΟΓΕΡΙΔΗΣ, η Δέσποινα ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και ο Σταύρος ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ θα προσπαθήσουν ο καθένας ξεχωριστά να σας παρασύρουν στον κόσμο που έπλασε η Ηω Αυγέρη!



Ένοχοι είναι ο τίτλος του βιβλίου. Ποιος όμως μας κρίνει ενόχους. Εμείς τον εαυτό μας ή κάποιος άλλος με τις πράξεις που κάνουμε; Είναι όλα άσπρο μαύρο ή υπάρχει και η γκρίζα περιοχή ; Μήπως κάποιες πράξεις μας δικαιολογούν όλες τις άλλες; Μήπως υπάρχουν οι αθώοι-ενοχοι για εμάς και με τι μάτια τους βλέπουμε; Μήπως τελικά είμαστε όλοι ένοχοι;

Το βιβλίο ξεκινάει με μια πολύ δυνατή σκηνή, στην οποία η πρωταγωνίστρια μας, η Σεσιλια, πυροβολεί τον άντρα που το τελευταίο διάστημα είχε αγαπήσει. Της έδωσε δύο επιλογές, είτε να τον σκοτώσει ή να τρέξει να κρυφτεί για να μην μπορέσει να την βρει γιατί θα την σκοτώνε ο ίδιος μετά από αυτό και έτσι το ταξίδι της Σεσίλια ξεκινάει με την φυγή της. 

Κρύβεται σε ένα απομονωμένο χωριό για να μην μπορέσει να τη βρει, τι θα γίνει όμως όταν εμφανιστούν οι άντρες του; Θα μπορέσει να τους ξεφύγει και να είναι κυνηγημενη ή θα πιαστεί στα χέρια του έρωτας της, μόνο που αυτός θα την βλέπει πλέον με μίσος.

Εκτός από το πρώτο ζευγάρι βλέπουμε την ζωή του Μπρούνο, αδελφό του πρωταγωνιστή αλλά και της μητέρας τους Βεατρικης. 

Για την ιστορία δε θα σας πω πολλά άλλα θα δούμε οργανωμένο έγκλημα, κοινωνικά φαινόμενα αλλά και πολύ πάθος και έρωτα. Δεν λείπουν πι τολμηρές σκηνές με τους πρωταγωνιστές αλλά ήταν πολύ light και έδενε με την δυναμικότητα που έχει η ιστορία. 

Μυστικά που έχει ο καθένας από τους ήρωες μας θα έρθουν στο φως. Κάποιοι θα πληγωθούν, κάποιοι θα ερωτευτούν ακόμα πιο πολύ και κάποιοι θα είναι σε πολύ αμήχανη θέση. 

Η συγγραφέας θα σας μαγέψει με αυτό το βιβλίο της, με τις περιγραφές της και την ιστορία που έχει δημιουργήσει. Υπάρχουν εντάσεις μέσα σε όλη την ιστορία και θέλεις να μάθεις τι θα γίνει παρακάτω. 

Εγώ θα σας πω διαβάστε το. 



Ένοχοι 
Λοιπόν, λοιπόν η Ηώ έχει ένα χάρισμα. Σε βάζει στην πλοκή κατευθείαν. Ετσι λοιπόν και σε αυτό το βιβλίο. Η Σεσίλια πυροβολεί τον άντρα που αγαπούσε. Δεν της μένει τίποτα άλλο παρά μόνο να κρυφτεί η να τον σκότωσει. Επιλεγει την φυγή. Κρύβεται κυνηγημένη σε ένα απομονωμένο χωριό. Κανεις δεν ξεφεύγει από την οργή του Μάουρο. Οι άντρες του θα την βρουν; Και εκεί ξεκινάει ο πραγματικός Γολγοθάς. Αντιμέτωπη με το μένος του. Ο χειρότερος της εφιάλτης. Πως σε κοιτάνε τα μάτια αυτού που αγαπάς; Δεν αντέχεται αυτό το μίσος.

Με μικρά κεφάλαια όπου στο τέλος τους μένεις με την αγωνία. Στο παιχνίδι μπαίνει κ ο αδερφός του Μάουρο ο Μπρούνο. Ποια γυναίκα θα μπει κ θα αλλάζει κ την δική του ζωή; Μυστικα καλά κρυμμένα που όταν βγουν στην επιφάνεια κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν. Εγκληματα, υπόκοσμος πάθος λάθη και έρωτας είναι λίγα μόνο από αυτά που θα συναντήσετε στις σελίδες του. Το παρελθόν θα συναντήσει το παρόν.Οπλα, και αμείωτη δράση.
Τι ρόλο παίζει η Βεατρίκη και τι ρόλο ο πατέρας τούς;
Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει η Σεσίλια; Τελικά ποια είναι; Ένοχοι πολλοί ή μήπως όχι.

Κινηματογραφικό και ερωτικό όσο δεν φαντάζεστε. Με καταιγιστικες εξελίξεις. Ενα ρεαλιστικό αισθηματικό μυθιστόρημα που μέχρι να έρθει η λύτρωση για τους ηρωες μας, θα περασετε από πολλές συναισθήματικες διακυμάνσεις.

Αλλά σας το υπογράφω,θα σας ανταμείψει από την πρώτη μέχρι κ την τελευταία του σελίδα,  Διαβάστε το!




3ΕΝΟΧΟΙ είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της συγγραφέως Ηω ΑΥΓΕΡΗ . Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ 

To βιβλίο ξεκινάει με μια σκηνή που κόβει την ανάσα και από τις πρώτες ήδη γραμμές σε κάνει να αναρωτιέται τι θα ακολουθήσει.

Δυναμικό όσο και κινηματογραφικό, κάνει τον αναγνώστη να βουτήξει στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει η συγγραφέας. Σε ένα σύμπαν όπου η πανέμορφη γη της Ιταλίας έχει τον πρώτο λόγο, ενώ έρωτας και όπλα στήνουν τον δικό τους χορό αποκαλύψεων. Ο έρωτας, αν και πρωταγωνιστεί, δεν είναι ο μόνος που μας παρασύρει στους ρυθμούς του. 

Προδοσία, πίστη, ένοχα μυστικά, ζωές κατατρεγμένες, πάθη και πόθοι μας θυμίζουν σε κάθε σελίδα ότι η συγγραφέας ξέρει να κινεί με μαεστρία την πένα της και να μας κρατά σε εγρήγορση χωρίς να πλήττουμε ούτε λεπτό. 

🔸️Αν δεν ήταν βιβλίο, σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια καλογυρισμένη ταινία. 
🔸️Αν δεν ήταν σκέψεις σε χαρτί, θα μπορούσαν να είναι κινηματογραφικό σενάριο. 

Γλώσσα γλαφυρή όσο και περιγραφική, συναίσθημα στις σωστές αναλογίες και περιπέτεια συνθέτουν έναν αναγνωστικό καμβά για απαιτητικούς. 

➡️STORY⬅️

Η Σεσίλια Βέρο στρέφει το όπλο ενάντια στον άντρα που έχει ερωτευτεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πατά τη σκανδάλη, η σφαίρα αποχωρίζεται την κάνη και τον τραυματίζει στον ώμο. Την ευκαιρία που της δίνει να εξαφανιστεί δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη, μα ένα χρόνο αργότερα οι άντρες του την ανακαλύπτουν σε ένα απομονωμένο χωριό της Ιταλίας.

Η αθωότητα και η ενοχή μεταπηδά από πρόσωπο σε πρόσωπο.

Όλοι είναι ύποπτοι και άπαντες έχουν ελαφρυντικά.

Μία ιστορία, τρία ζευγάρια και ο έρωτας να παλεύει για να επιβιώσει σε άγριες συνθήκες. Τα μυστικά επισκιάζουν τις ζωές. Οι πράξεις βαραίνουν τις ψυχές. Τα χέρια όλων είναι βαμμένα με αίμα.

Ποιανού είναι τα πιο καθαρά άραγε;

Ποιοι ΕΝΟΧΟΙ είναι αθώοι και ποιοι αθώοι ΕΝΟΧΟΙ;

Όταν οι συστάσεις θα αρχίσουν. Όταν οι ρόλοι θα αλλάξουν. Όταν οι αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια…

Ποιος θα αθωωθεί και ποιος έρωτας θα ζήσει άραγε;

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Ηω ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  2023



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#ΗωΑυγερη #AVGERIBOOKS #3νοχοι #3ενοχοι #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 

Σχόλια