ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

 ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ


Ο Χρήστος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και σκορπά το θάνατο. Αυτή τη φορά επί σκηνής! Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του εχει τίτλο "ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ" και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Η Μαρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ και εγώ ανεβήκαμε στη σκηνή και συλλέξαμε όσα περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία μπορέσαμε, για να μας οδηγήσουν στο δολοφόνο!


Ο συγγραφέας συνεχίζοντας τις περιπέτειες του αγαπημένου μου αστυνόμου Μάρκου έρχεται εδώ με ένα ακόμα βιβλίο το οποίο για άλλη μία φορά ήταν δυνατό - ιδιαίτερο και κράτησε εννοείται αμείωτο το ενδιαφέρον κλιμακώνοντας  την  αγωνία μας χωρίς βέβαια να λείπουν οι αριστοτεχνικά δοσμένες ανατροπές.


Τι να πω για τον αγαπημένο μου Μάρκου. Να πω αρχικά πως ναι είναι ιδιαίτερος, ευφυής, φιλότιμος και ναι έχει το πάθος -ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για να τον κατατάξουμε και αυτόν στους μεγάλους ντετέκτιβς και δεν είναι άλλο από την όπερα αφού λατρεύει τη Μαρια Κάλας. Ας τον ενημερώσει κάποιος γιατί δεν θέλω να στεναχωριέται.

Για άλλη μία φορά έχεις την αίσθηση πως έχεις βρει τη λύση πως τα έχεις καταλάβει όλα αλλά τελικά απλά νομίζεις. Δεν είναι δυνατόν να πω πολλά γιατί θα αδικήσω το βιβλίο κάνοντας σπόιλερ. Θα πω ότι το απόλαυσα ότι δεν το άφησα εύκολα από τα χέρια μου και το διάβασα μέσα σε δύο μέρες. Να πω επίσης ότι συμφωνώ απόλυτα με το τέλος την κάθαρση. Ναι κύριε Μαρκογιαννάκη θέλουμε την λυτρωτική κάθαρση και την δικαίωση. Για ακόμα μία φορά ο συγγραφέας με υπέροχο τρόπο χρησιμοποίησε τις γνώσεις του σε εξαιρετικό συνδυασμό με τη φαντασία του για να υφάνει μια πολύ όμορφη ιστορία. 



Ο συγγραφέας Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιστρέφει δυναμικά με το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα "Θάνατος επί σκηνής". Πρόκειται για ένα βιβλίο φόρο τιμής στην βασίλισσα της αστυνομικής λογοτεχνίας Agatha Christie.
Σαράντα χρόνια τραγούδι. Σαράντα χρόνια ξενύχτι. Ο κύκλος της καριέρας της μεγαλύτερης Ελληνίδας τραγουδίστριας ήρθε η ώρα κλείσει και αυτό θα γίνει με την πιο μεγάλη και εντυπωσιακή αποχαιρετιστήρια συναυλία. Ή έτσι τουλάχιστον υπολογίζουν, γιατιντο μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσουν τον χειρότερο και μεγαλύτερο πύρινο εφιάλτη. 

Κρυμμένα μυστικά, απειλές, παρολίγον ατυχήματα και στο τέλος ο θάνατος γίνονται όλα μαζί ένα κουβάρι που καλείται να λύσει και να φτάσει στην άκρη του ο αστυνόμος Μάρκου. Θα τα καταφέρει; Πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Ή μήπως τα φώτα των προβολέων της σκηνής θα τον τυφλωσουν και ολα θα μπλέκονται χειρότερα; Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, μυστικά και ανατροπές. 

➡️STORY⬅️

Μετά από σαράντα χρόνια καριέρας, η αποχαιρετιστήρια συναυλία της μεγαλύτερης Ελληνίδας σταρ μετατρέπεται σε πύρινο εφιάλτη.

Ο αστυνόμος Χριστόφορος Μάρκου καλείται να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές, τα παρ’ ολίγον μοιραία ατυχήματα και τον τραγικό θάνατο επί σκηνής της τραγουδίστριας Νένης Βαντά στην παραλία της Βουλιαγμένης.

Τυφλωμένος από το φως των προβολέων που καλύπτουν ένα λαίμαργο σκοτάδι και ένοχα μυστικά, θα καταφέρει ο έμπειρος αστυνόμος να ξετυλίξει το κουβάρι της πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεσης;

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Χρήστος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  01 / 04 / 2023



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews

#ΘανατοςΕπιΣκηνης #minoasbooks #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 


Σχόλια