ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ

 ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ 



Το 2021 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ το βιβλίο του συγγραφέα Χρήστου ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ με τίτλο "ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ".


🔴Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και μεγάλωσε. Με σπουδές στη Νομική και την Εγκληματολογία στην Αθήνα και το Παρίσι, και έχοντας εργαστεί ως δικηγόρος, τα τελευταία χρόνια ζει στη γαλλική πρωτεύουσα. 
🔴Είναι συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας και δοκιμιακών βιβλίων για την αισθητική του εγκλήματος, εμπνευστής της έννοιας criminart και μέλος της Crime Writers’ Association. 
🔴Το βιβλίο του “Μυθιστόρημα με κλειδί” απέσπασε το Μεσογειακό βραβείο αστυνομικού μυθιστορήματος 2023 (Prix Méditerranée du Polar 2023). 

Με τη Μαρία ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ bookstagrammer, συμεργαστήκαμε για να δημιουργήσουμε ένα αφιέρωμα στα βιβλία του συγγραφέα. Από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ κυκλοφορούν τα βιβλία: 
1️⃣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ 
2️⃣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ
3️⃣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
4️⃣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Γράφουν 

🔺️ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ🔺️

Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που ενώ περιγράφει αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι ντυμένο με το μανδύα της μυθοπλασίας. Ένα whodunit μυθιστόρημα με πλοκή που θυμίζει Αγκάθα Κρίστι. Ο αστυνόμος ΜΑΡΚΟΥ αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο γύρω από την δολοφονία μιας Αγγλίδας δημοσιογράφου, που θα βρεθεί δολοφονημένη στην αποθήκη της οικοδέσποινας της στο ειδυλλιακό ψαρονήσι Νήσος. 

Ο Αστυνόμος ΜΑΡΚΟΥ βάζει μια τέλεια στις διακοπές του στο νησί, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκίνα την περισυλλογή όσο περισσότερων πειστηρίων που θα τον οδηγήσουν στα χνάρια του δολοφόνου. Όλα τα κομμάτια του puzzle βρίσκονται μπροστά του και το μόνο που απομένει είναι να μπουν στη σωστή σειρά. Να κουμπώσει το ένα με το άλλο, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εικόνα που θα τον οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Μια σύγχρονη ιστορία με άρωμα από το παρελθόν. Ένα αστυνομικό πολυεπίπεδο μυθιστόρημα, γραμμένο με δεξιοτεχνία από το συγγραφέα. Η πλοκή του δεν βασίζεται στις ανατροπές που συναντάμε στο σύνολο των αστυνομικών βιβλίων, όμως αυτό δεν του αφαιρεί πόντους, μιας και η πλοκή του αυξάνει την ένταση και κρατά το ενδιαφέρον του αναγνώστη σε υψηλά επίπεδα, από σελίδα σε σελίδα. Μυστικά πολλά καλά κρυμμένα έρχονται στο φως, θύματα και θύτες δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας σε ένα ταγκό χωρίς διάλειμμα. Και προσοχή οι ύποπτοι είναι πολλοί ... ο δολοφόνος ένας! 

🔸️Θα τα καταφέρει ενώ βρίσκεται αποκλεισμένος στο νησί λόγω καιρικών φαινομένων; 
🔸️Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μυστικά και τα διαφορά κουτσομπολιά που συζητιούνται;

Τα πάντα ανατρέπονται στο μέχρι τώρα ήρεμο νησί και ο αναγνώστης θα απολαύσει στο έπακρον αυτο το ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ !

➡️STORY⬅️

Νήσος, ένα ειδυλλιακό ψαρονήσι, έχει γίνει καλοκαιρινός προορισμός του διεθνούς τζετ σετ. Ο αστυνόμος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής Χριστόφορος Μάρκου περνάει εκεί την άδειά του, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι η Λούσι Ντέιβις, μια νεαρή Αγγλίδα δημοσιογράφος, βρίσκεται δολοφονημένη στην αποθήκη της οικοδέσποινας.
Με το νησί αποκλεισμένο από τον άνεμο, ο Μάρκου ψάχνει το κίνητρο και τον δράστη στα μυστικά, τα ψέματα και τα κουτσομπολιά του «κλειστού κύκλου της Νήσου» και σε ένα μυθιστόρημα με κλειδί που έγραφε το θύμα.
Η επιφανειακή ηρεμία του νησιού διαταράσσεται ενώ ένα ακόμη ανεξιχνίαστο έγκλημα από το παρελθόν θα περιπλέξει την υπόθεση.
Καθώς η λίστα των νεκρών μεγαλώνει, θα κατορθώσει ο Μάρκου να βρει τον δολοφόνο προτού αυτός καταφέρει να ξεφύγει με το επόμενο πλοίο της γραμμής;
Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιστρέφει με ένα whodunit εμπνευσμένο από τη χρυσή περίοδο της αστυνομικής λογοτεχνίας.

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Χρήστος ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΜΙΝΩΑΣ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  01 / 12 / 2021



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews

#ΜυθιστορημαΜεΚλειδι #minoasbooks #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 


Σχόλια