ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ

 ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ


Από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ κυκλοφορεί ένα βιβλίο που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε. Ο τίτλος του "ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ" της συγγραφέως Ηώ ΑΥΓΕΡΗ .

Η Δέσποινα, ο Νίκος και εγώ βρεθήκαμε στο μεταίχμιο των δύο αυτών κόσμων και θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε νοερά και εσάς!



Δύο κόσμοι 
🌓Και τι κόσμοι μάνα μου θα πω εγώ. Ακουστε να δείτε πως έχει το πράγμα. Ειναι λοιπόν ο Μιχαήλ ο Θεοδωρόπουλος ντε, πολύ πλούσιος, πολύ γκόμενος, πολύ ζορικος. Εχει εκεί κ κάτι σκάφη να παίζει να περνάει η ώρα του. Και είναι κ η Αλίκη η Δημοπούλου ντε μηχανολόγος, μηχανικών πλοίων. Για βρείτε τη σύνδεση; Ναι καλέ εργαζόμενη με εργοδότη. Την έβλεπε τώρα αυτός κ επειδή αυτός έπαιρνε ότι ήθελα το στρίμωξε το κορίτσι ένα βράδυ στο πλοίο του. Την πάτησε όμως, δε μάσησε το Αλικακι από την γοητεία του. Η μάλλον μάσησε αλλα το πέσιμο ήταν ζορικό κ τα χάσε λίγο. Λιγες κλέφτες ματιές, λίγα μούτρα αυτη, λίγο που δεν είχε μάθει αυτος να του λένε όχι. Στα πάτωματα ο δικός μας. Βγαινει κ το Αλικακι ένα βράδυ με μια συνάδελφο και φοράει κ αυτή ένα φόρεμα με την πλάτη ανοιχτή μέχρι τον πόπο μετά συγχωρήσεως. Στο απέναντι μπαρ ο άλλος Τούρκος έγινε. Ζηλεια καταραμένη. Την βουτάει από το χέρι την σέρνει μέχρι την καμπίνα και έτσι απλά τις καταστρέφει τα ρουχα. Ιιιιιι σε σόκ αυτή, αυτός πάλι νεύρα στο θεό. Δεν ήθελε αυτή και εκνευρίστηκε κ του την είπε κ δεν θα μου κάνεις εσύ κουμάντο κ ποιος είσαι που θα μου πεις τι θα φοράω.

🌓Ξερετε μωρέ αυτά τα δεν θέλω αλλά θέλω. Ενταξει εσείς που με ξέρετε τι λέτε μου άρεσε η σκηνή αυτή η όχι; Αν μου άρεσε λέει, τρελλαθηκα. Και από την άλλη έχουμε τον κολλητό Αγγελο που προσπαθεί να ηρεμήσει το φίλο του κ προστατεύει το Αλικακι μας. Και εκεί που πάνε όλα καλά για το ζεύγος μαθαίνει η μικρή ότι υπάρχει εκεί κ μια τύπισσα που τον έχουν προξενεψει. Τον στέλνει στο διάολο τον Μιχαλάκη. Επιστρεφει σπίτι της και συνεχίζει να δουλεύει στο μπαρ της θεαρας ξανθιάς φίλη της,την Τζούλια. Γυναικαρα που δεν σηκώνει κ πολλά πολλά. Ο άλλος προσπαθεί να την κάνει να κατάλαβει κ να τον συγχωρήσει. Τα καταφέρνει καλέ αφού η δικιά μας λιώνει. Τι λέτε η Τζούλια φίλη με τον εργένη κολλητό Αγγελο θα κάνουν τίποτα. Δεν θέλουν αυτοί καλέ δεσμεύσεις,μόνο σέξ λένε.

🌓Το βιβλίο τα σπάει έχει υποθεσάρα έχει πολλούς χαρακτήρες και είναι σκέτη φωτιά.Διαβαστε το οπωσδήποτε.





Η Δέσποινα αυτό το βιβλίο το λάτρεψε και μου έλεγε πρέπει να το διαβάσεις οπωσδήποτε. Ε και το διάβασα και κατάλαβα ότι η Ηώ Αυγέρη ξέρει να φτιάχνει τα καλύτερα bookboyfriends.

Office romance έχουμε εδώ με πρωταγωνιστές τον Μιχαήλ και την Αλίκη. Δύο κόσμοι φωτιά. Ο ένας ζηλεύει μία νύχτα την Αλίκη και από εκεί ξεκινούν όλα. Θα μείνω στο Μιχαήλ (6,5', blue eyes,finance) , επιχειρηματίας και η Αλίκη δούλευε για αυτόν. Ήταν ζορικός και κτητικός κάτι τι οποίο μου άρεσε και έδεσε την χημεία των πρωταγωνιστων πάρα πολύ ωραία

Πάθος και έρωτας ,Δύο λέξεις που η Ηώ το έχει σε όλα της τα βιβλία. Είναι έρωτες που σου μένουν και θα ήθελες να τους απολαμβάνεις και εσύ. Όσο διαβάζω βιβλία της συγγραφέως τόσο πιο πολύ μου αρέσουν και δεν ξέρω πιο να πρώτο διαλέξω 




Aπό τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ @ekdoseisavgeri κυκλοφορεί ένα βιβλίο που σίγουρα αξίζει να διαβάσετε. Ο τίτλος του "ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ" της συγγραφέως Ηω ΑΥΓΕΡΗ @ioavgeri_author Ένα βράδυ ήταν αρκετό για να συγκρουστούν οι κόσμοι τους. Σε μια κοινωνία που επιβραβεύει τον πλούτο αδιαφορώντας για όσα αξίζουν. ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ. +Θα μπορέσει η αγάπη να χωρέσει; ΦΘα μπορέσουν οι δύο πλευρές να γίνουν μία; νΘα μπορέσουν μαζί να φτιάξουν τον κόσμο με τα θαύματα; Ένα βιβλίο που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα. Ένα βιβλίο που φέρνει κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, αυτόν του Μιχαήλ Θεοδωρόπουλου, πλούσιου γόνου και της Αλίκης Δημοπούλου μιας κοπέλας που παλεύει με τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Πρόκειται για ένα διαφορετικό αισθηματικό μυθιστόρημα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βρίσκουμε στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η συγγραφέας με αρκετες δόσεις ρεαλισμού καταγράφει μια ιστορία, χωρίς ιδιαίτερους μελοδραματισμούς αλλά με ένα να μαγικό τρόπο καταφέρνει να αγγίξει τις καρδιές των αναγνωστών της. Καταφέρνει να φέρει σε σύγκρουση τον αναγνώστη με τα ίδια του τα συναισθήματα.

Εάν αναζητάς ένα διαφορετικό βιβλίο από όλα όσα έχεις διαβάσει μέχρι τώρα.. αυτό είναι το βιβλίο σου! STORY Μιχαήλ Θεοδωρόπουλος. Πρωτότοκος γιος του Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου, ετών τριάντα. Κατέχει μια θέση στη ναυτιλιακή εταιρία του πατέρα του αλλά παραμένει το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Η ζωή του χτισμένη στα πλούτη και την πολυτέλεια. Ότι λάμπει όμως..είναι χρυσός; Αλίκη Δημοπούλου. Μοναχοκόρη και μοναχοπαίδι ετών είκοσι οχτώ. Απόφοιτη σχολής εμποροπλοιάρχων με ειδικότητα μηχανολόγος μηχανικός. Τα μονοπάτια της δικής της ζωής δύσβατα. Οι δυσκολίες όμως.. είναι καθοριστικές για το μέλλον; Ενα βράδυ ήταν αρκετό για να συγκρουστούν οι κόσμοι τους. αδιαφορώντας για όσα αξίζουν. Σε μια κοινωνία που επιβραβεύει τον πλούτο Σε μια κοινωνία που έχει δύο όψεις. Θα μπορέσει η αγάπη να χωρέσει; Θα μπορέσουν οι δύο πλευρές να γίνουν μία; 

➡️STORY⬅️

Μιχαήλ Θεοδωρόπουλος.
Πρωτότοκος γιος του Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου, ετών τριάντα. Κατέχει μια θέση στη ναυτιλιακή εταιρία του πατέρα του αλλά παραμένει το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Η ζωή του χτισμένη στα πλούτη και την πολυτέλεια.
Ό,τι λάμπει όμως… είναι χρυσός;

Αλίκη Δημοπούλου.
Μοναχοκόρη και μοναχοπαίδι ετών είκοσι οχτώ. Απόφοιτη σχολής εμποροπλοιάρχων με ειδικότητα μηχανολόγος μηχανικός. Τα μονοπάτια της δικής της ζωής δύσβατα.
Οι δυσκολίες όμως… είναι καθοριστικές για το μέλλον;

Ένα βράδυ ήταν αρκετό για να συγκρουστούν οι κόσμοι τους.
Σε μια κοινωνία που επιβραβεύει τον πλούτο αδιαφορώντας για όσα αξίζουν.
Σε μια κοινωνία που έχει δύο όψεις.
Θα μπορέσει η αγάπη να χωρέσει;
Θα μπορέσουν οι δύο πλευρές να γίνουν μία;
Θα μπορέσουν μαζί να φτιάξουν τον κόσμο με τα θαύματα;

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Ηω ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  2023



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews



#avgeribooks #HωAυγερη #Δυοκοσμοι #bookbloggers #bookstagrammers #bookstagramm #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss


Σχόλια