ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ

 ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ 


Από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ κυκλοφόρησε το πρώτο αισθηματικό μυθιστόρημα της σειράς ΡΕΤΙT Colection ! Ο τίτλος του "ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ" της συγγραφέως Ηω ΑΥΓΕΡΗ .



Μια έκδοση πραγματική έκπληξη, η σειρά PETIT COLECTION αγαπήθηκε από το αναγνωστικό κοινό τόσο για την πολυτελή σκληρόδετη έκδοση του, όσο και για την πλοκή του πρώτου βιβλίου της. Μια πρωτοποριακή κίνηση από τις εκδοσεις ΑΥΓΕΡΗ που μας έχουν ξαφνιάσει με τις εκπλήξεις τους ανά διαστήματα. Σύντομα έρχονται να προστεθούν νέα βιβλία σε αυτή τη σειρά και εμείς αναμένουμε με μεγάλη αγωνία!

Για το βιβλιο ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ... γράφουν η Δέσποινα ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ο Νίκος ΧΑΛΔΟΓΕΡΙΔΗΣ και ο Σταύρος ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ. 



Έτσι ήταν 
✨Βάθος,αυτο έχει αυτό το βιβλίο που μόλις τελείωσα.Είναι κάποιες ιστορίες αισθηματικές που είναι πολλά παραπάνω από αυτό που μπορεί να φαντάζεστε.Το βιβλίο της Ηούς είναι μια κατάθεση ψυχής ναι αυτό είναι.Δεν μιλάει μόνο για ένα ταίριασμα ενός ζευγαριού.Μιλαει για πονο,μιλάει για δύναμη,μιλάει για λάθη,μιλάει για παθη,μιλάει για την φιλία,μιλάει για τους χτύπους της καρδιάς,μιλάει,μιλαει και μας παίρνει από το χέρι.Και μας ανοίγει μια πόρτα για το πώς πρέπει να γράφονται αυτές οι ιστορίες.Η Έλενα.Αγαπησε πολύ και απόλυτα.Εφυγε όμως κ πίσω της αφησε μόνο αποκαιδια.
✨Πως μπορούσε άραγε να την συγχωρέσει αυτός ο ένας που την λάτρεψε πιο πολύ και από τη ζωή τού;Πώς να την συγχωρήσουν οι φίλοι.Με ένα γιατί στα χείλη όλοι τούς.Καμμια συγχώρεση είπαν.Και επέστρεψε μετά από χρόνια.Μονη εναντίον όλων.Δεν ξέρουν έλεγε,τους δικαιολογούσε.Δεν ήξεραν όντως και εκείνη δεν ήθελε να μαθουν τι ήταν αυτό που την έκανε να τους ισοπεδώσει.Ηθελε να καταλάβουν, να την εμπιστευτούν.Εκεινος πέρασε πολλά,πόνεσε έκλαψε έψαξε για να τη βρει.Εκεινη πήρε μαζι της όλη του την καρδιά.Οταν την είδε ξαφνικά μπροστά του θεοί και δαίμονες δεν ήταν ικανοί να τον συγκρατήσουν.Ας τον λυπηθεί ο Θεός.Λεει ότι θα κρατηθεί μακρυά της,λέει ότι τη μισεί,λέει ότι ήρθε η σειρά του να εκδικηθεί,λέει ότι θα την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.Ποσα δεν είπε κ αυτός.Προσπαθησε,με όλη του τη δύναμη να κάνει ότι δεν τη βλέπει,να κάνει ότι δεν την θέλει,να κανει ότι δεν νοιάζεται.Προσπαθησε αλλά ευτυχώς,δεν τα κατάφερε.
🧿Θα το αγαπήσετε,θα τους αγαπήσετε,όλους τους ήρωες,και όταν στο τέλος μπουν τα κομμάτια στη θέση τους θα πείτε:Έτσι είναι γραμμένα τα καλά βιβλία.Δεν είναι μόνο μία αισθηματική ιστορία αυτό σας το υπογράφω.




Το βιβλίο αυτό ήταν το πρώτο που διάβασα από την συγγραφέα. Έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια για την γραφή της Ηω, ανυπομονούσα πολύ να διαβάσω και εγώ κάποιο βιβλίο της και το έκανα με αυτό το νέο υπέροχο μυθιστόρημα της από την νέα σειρά petit του εκδοτικού. 

Στην υπόθεση μας μπαίνει δυναμικά από την πρώτη κιόλας σελίδα,η πρωταγωνίστρια μας, η Έλενα Αναγνώστου. Η περιγραφή της να σας πω εγώ, πανέμορφη, πανέξυπνη, δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση πηγαίνει πρώτη μέρα στην εργασία της, στην εταιρία Stylus σαν σχεδιάστρια. Όταν την είδαν να μπαίνει μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων όλοι είχανε τα μάτια τους στραμμένα προς αυτήν, κάποιοι πήγαν να την αμφισβήτησουν αλλά η ίδια δεν τους το έκανε εύκολο,τόσο με τόλμη της αλλά οσο και με την εργασία της τόσα χρόνια στο εξωτερικό ήρθε εκεί για να τους δώσει ένα κύμα φρεσκάδας και νέες ιδέες που θα πάνε την εταιρία ψηλά. Ο διευθυντής της ο Πέτρος Λαζαρίδης, που δεν της μίλαγε μονάχα την κοιτούσε. Και έπειτα να το διαβάσετε και μόνοι σας, το παραμικρό μπορεί να θεωρηθεί σποιλερ.

Δεν θα σταθώ τόσο πολύ στην πλοκή της ιστορία γιατί η συγγραφέας μας έφτιαξε ένα ταξίδι ώστε να μας περάσει από 40 κύματα με το πλήθος συναισθημάτων που το περιβάλλει. Ναι όπως καλαταλαβατε με συγκίνησε τόσο η γραφή της που έφερε δάκρυα στα μάτια μου και νομίζω αυτή η σκηνή θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου.

Γενικά μια πληθώρα συναισθημάτων οσο με την εξέλιξη της ιστορίας αλλά τόσο με αυτά που λένε,με αυτά που μαθαίνουμε, με αυτά που ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται και με αυτό που η καρδιά θέλει. Επίσης ένα βιβλίο που η γυναίκα είναι αυτόνομη,δεν εξαρτάτε από κάποιον άνδρα και θέλει να είναι ελεύθερη, χωρίς δεσμεύσεις, να μην πνίγεται και να γεμίζει χαρά στους φίλους της, στους ανθρώπους που η ίδια επέλεξε να είναι μαζί. Κάθε κεφάλαιο ξεκινούσε με ένα απόφθεγμα που πιστεύω ότι ήταν φουλ to the point και έδωσε μια ωραία πινελιά στην ανάγνωση.

Δύο πράγματα άφησα για το τέλος, μην κρίνουμε και παίρνουμε αποφάσεις με βάση ένα κομμάτι της ιστορία που δεν είναι ολόκληρη. Για εμένα επιλέγω να συλλέξω όλες τις πληροφορίες και μετά να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Δεύτερο και τελευταίο Μην το στολίσετε, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ και θα με θυμηθείτε.





...Μια γυναίκα που έχει για στέμμα της την αυτοπεποίθηση... Με αυτή τη φράση μας εισάγει η Ηώ ΑΥΓΕΡΗ στο σύμπαν του νέου της βιβλίου με τίτλο "Έτσι ήταν". 
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ 

Μια νέα και ταλαντούχα γραφίστρια, η Έλενα Αναγνώστου, προσλαμβάνεται σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες  του είδους. Μόνο που ο ερχομός της πυροδοτεί μία σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις. Τι πυροδοτεί την εχθρικότητα προς το πρόσωπό της;  Δυστυχώς, σε αυτό το βιβλίου της Ηούς κάθε λέξη μπορεί να γίνει spoiler, οπότε δεν θα σας πω περισσότερα.

Αυτό που μπορώ, όμως, να σας πω με βεβαιότητα είναι ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΤΕΣ! Με πλοκή που τρέξει και καταιγιστικές εξελίξεις, κάθε σελίδα είναι και μία ανατροπή. Η συγγραφέας αποδεινύει άλλη μία φορά τη συγγραφική της δεινότητα και μας δίνει μία ιστορία για την αληθινή αγάπη, αυτήν που μένει αναλλοίωτη στην καρδιά και δεν υπόκειται σε περιορισμούς. 

Στα μεγάλα συν, η έκδοση με το σκληρό εξώφυλλο και το ιδιαίτερο μέγεθος που εγκαινιάζουν τη σειρά PETIT των εκδόσεων Αυγέρη.
➡️STORY⬅️

Μια γυναίκα δυναμική, με στέμμα την αυτοπεποίθησή της
και σπίθα που προκαλεί αναστάτωση, προσλαμβάνεται ως το νέο,
μεγάλο ταλέντο στην εταιρεία Stylus. Και ενώ όλα φαντάζουν ιδανικά
οι συγκρούσεις με τους γύρω της έρχονται για να αλλάξουν τα δεδομένα.
Η εχθρικότητα απέναντί της δημιουργεί ερωτηματικά.
Ποια πραγματικά είναι αυτή η γυναίκα;
Γιατί τη μισούν τόσοι άνθρωποι;
Από ποιο σημείο ξεκινά η αγάπη και σε ποιο τελειώνει; Τελειώνει όντως;
Εκείνη μονάχα έχει τις απαντήσεις για όλα, αλλά εξηγήσεις δεν
θα δώσει σε κανέναν. Δεν το έκανε ποτέ. Δεν θα το κάνει ούτε τώρα.
Έτσι ήταν. Από πάντα.

🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Ηω ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  2024



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#Ετσι_Ηταν #Ηω_Αυγερη #Avgeribooks #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 




Σχόλια