ΑΛΦΑ

 ΑΛΦΑ


Το πρώτο βιβλίο ερωτικής λογοτεχνίας από Έλληνα συγγραφέα και κάνει τη διαφορά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ  , είναι του συγγραφέα Φίλιππου ΔΑΝΕΖΗ και ο τίτλος του "ΑΛΦΑ".


Η Δέσποινα, ο Νίκος και εγώ διαβάσαμε το βιβλίο και το βαθμολογήσαμε με 🅰️λφα ! Είναι ένα βιβλίο που πιστεύουμε αξίζει να διαβάσετε και θα σας πούμε ο καθένας μας ξεχωριστά το λόγο!

Για το βιβλίο γράφουν ο Νίκος ΧΑΛΔΟΓΕΡΙΔΗΣ και η Δέσποινα ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Σταύρος 



Το ντεμπούτο του κυρίου Δανεζη με το Άλφα ήρθε για να ταράξει την κοινότητα του βιβλίου και όχι μόνο. Ένα ερωτικό μυθιστόρημα από την οπτική ενός άντρα συγγραφέα που από τις πρώτες σελίδες του ήταν extra spicy. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό και μπαίνουμε στις σελίδες αυτούς του βιβλίου και βλέπουμε την ζωή του Ρήγα.

Πρωταγωνιστής μας, ο Ρήγας. 36 ετών, όμορφος, γοητευτικός και με μια λέξη γυναικάς, γιατί δεν ήθελε να κάνει δεσμό με καμία και να "σοβαρευτεί". Σύντροφος σε αυτό το ταξίδι του, η Κυνθια, 20 ετών, άβγαλτη ακόμα στη ζωή, αλλά πολύ μετρημένη για την ηλικία της.
Βρίσκονται και οι δύο στο ίδιο μαγαζί, ένα βλέμμα του Ρήγα, ρίχνει οποιαδήποτε γυναίκα στα πόδια του. Πάει και της μιλάει με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ίδια ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του. Και μετά όλα είναι φωτιά 🌶.

Όταν διαβάζεις ένα βιβλίο, δεν έχει το σημασία σε πιο είδος το "βάζεις", έχει σημασία πόσα συναισθήματα μπορούν να σε προκαλέσουν, οι λέξεις, οι προτάσεις και οι περιγραφές ενός συγγραφέα. Αυτό βιβλίο με σιγουριά, μπορώ να σας πω ότι θα σας γεμίσει συναισθήματα, ειδικά αυτοί που έχουν αυξημένη ενσυναισθηση, θα ταυτιστούν με τους χαρακτήρες.

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σχεδόν όλο από την μεριά του Ρήγα, το οποίο το βρήκα πολύ πρωτότυπο από όσα βιβλία έχω διαβάσει. Μας περιγράφει τις σκέψεις απο την μεριά  άντρα, που δεν τις βγάζουμε και πολύ εύκολα προς τα έξω και δεν τις βλέπουμε να αποτυπώνονται ούτε σε βιβλία. Βλέπουμε δυναμισμό, ισότητα και διεκδίκηση και από τους δύο πρωταγωνιστές μας, κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να αναφέρω, οτι σε αυτό το βιβλίο, δεν έχουμε μόνο τις hot σκηνές, έχουμε σκέψεις, όνειρα, κοινωνικά θέματα τα οποία απασχολούν τις ζωές των πρωταγωνιστών, τα οποία σε κάνουν να μην θέλεις να το αφήσεις από τα χέρια σου.

Το εξώφυλλο του είναι ένα διαμάντι για την βιβλιοθήκη σας.




Άλφα 🔥
-Είπα κάτι και δεν θα το ξαναπώ
-Είναι λάθος;
Είναι...Με νοιάζει;ΟΧΙ...
-Εγινα κατανοητός;
Αχ Παναγίτσα μου,μια στάση εδώ που έλεγε κ ο Μητροπάνος.Σταματηστε ότι κάνετε,ήρθε η ώρα να σας συστήσω το αγόρι μου,τον Ρήγα μου,το Άλφα αρσενικό.Οσοι δεν το έχετε διαβάσει παραγγείλτε το και μετά συνεχίστε ότι άλλο κάνετε.Αυτο το ζορικό πλάσμα,το αυταρχικό,το ασυμβίβαστο,αυτός ο παίδαρος πήγε ένα βράδυ να πιει το ποτό του ήρεμα κ ωραία.Ηρεμα είπα;Χαχαχαχα γράψτε λάθος.Τιποτα δεν είναι ήρεμο σε αυτό το βιβλίο.Ολα είναι πάθος,πόθος και φωτιά.Φωτια κ λαύρα,φωτιά στα μπατζακια μας.Απεναντι του η Κυνθια.Την είδε,του άρεσε,την πλησίασε,την διεκδίκησε,τα κατάφερε.
-Πώς σε λένε χρυσο Μου;Κυνθια 
-Με την Κυνθια θα συνεχίσουμε το ποτό μας άλλου.
Πετάχτηκε κ η κολλητή κ τόλμησε να αμφισβητήσει τον Ρήγα λέγοντας:Αυτό αποκλείεται;
Χαχχαχαχαχα τι λες μάνα μου ξέρεις σε ποιον μιλάς;
Την πήρε κ φύγανε...και από εκεί ξεκιναει αυτό το μαγικό και καυτό ταξίδι στην ζωή του ζευγαριού.
Τι;Αν μου άρεσε;Το λάτρεψα και κανένα δεν θα πάρει τη θέση του ΠΟΤΕ.
Θα δείτε πως είναι ένας άντρας με όλη τη σημασία της λέξης,Θα τον δείτε να ζηλεύει,να εξοργίζεται,να απαιτεί.Δεν λέω τίποτα άλλο...Ξεκινήστε το παρέα με air condition και ένα μπουκάλι Johnnie,μην πάρετε ποτήρι,θα πίνετε απευθείας από το μπουκάλι.



ΑΛΦΑ από τις εκδόσεις ΑΥΓΕΡΗ 
ΑΛΦΑ στον έρωτα 
ΑΛΦΑ στην ερωτική λογοτεχνία 

ΑΛΦΑ είναι το πρώτο βιβλίο ερωτικής λογοτεχνίας από Έλληνα συγγραφέα και κάνει τη διαφορά. 

Ο συγγραφέας Φίλιππος Δανέζης μας μυεί στον κόσμο του Ρήγα Καλλιγά, ενός άντρα που ξέρει ποιος είναι και δεν κάνει εκπτώσεις στα θέλω του. Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει η Κύνθια και ο κόσμος του μεταβάλλεται. 

Ο συγγραφέας έχει πετύχει το απόλυτο ταίριασμα. Ερωτικές σκηνές στις σωστές αναλογίες και συναίσθημα, κάτι που ενισχύει η γραφή σε πρώτο πρόσωπο. Κατά κύριο λόγο η αφήγηση είναι δοσμένη από την πλευρά του άντρα, ένα πολύ έξυπνο τέχνασμα, αφού ο συγγραφέας εξωτερικεύει με αυτόν τον τρόπο το πώς σκέφτονται και νιώθουν οι άντρες σε μία σχέση. Να κάτι που συναντάς σπάνια. Ένα γρήγορο μυθιστόρημα που δεν σε αφήνει να το αφήσεις. Ένταση και ερωτισμός κάνουν την ατμόσφαιρα εκρηκτική. Με γλώσσα ποιοτική -ναι, η ερωτική λογοτεχνία μπορεί να έχει ποιότητα- ο συγγραφέας παραθέτει προβληματισμούς που αφορούν στις σχέσεις, θέτει ερωτήματα και στο τέλος... 

Στο τέλος συγκλονίζει πραγματικά με μια ανατροπή και μια κατάθεση ψυχής που συγκινεί. Ένα βιβλίο που κρατά αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία σελίδα, που σέβεται τους πρωταγωνιστές του αλλά και τον αναγνώστη. Είναι σαφές πως η ερωτική λογοτεχνία στην Ελλάδα βρήκε τον εκπρόσωπό της.
➡️STORY⬅️

Ο Ρήγας Καλλιγάς είναι αποφασιστικός, επίμονος και εκνευριστικά ειλικρινής.
Αδιάλλακτος, ασυμβίβαστος κι απότομος. Το τρίπτυχο των σχέσεών του έχει χρόνια
να το ανανεώσει. Δεν τα πάει καλά με τον έλεγχο, τις δεσμεύσεις και την πίεση. Είναι
δύσκολος και έχει πολλά ελαττώματα.
Το ξέρει; Ναι.
Τον νοιάζει; Όχι.
Το πολύ κυριαρχεί σε ό,τι κάνει κι έτσι απαιτεί ν’ αγαπήσει και ν’ αγαπηθεί.
Θα συμβεί; Δεν ξέρει. Εσείς; Όχι, αλλά θα το μάθετε σίγουρα όταν στη ζωή του
εισβάλει εκείνη.


🛒 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ    :  TAKE ME !!!


🚩  INFO   


🔴  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ       : Ελληνική Λογοτεχνία 

🔴   ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ   :  Φίλιππος ΔΑΝΕΖΗΣ

🔴  ΕΚΔΟΤ.ΟΙΚΟΣ   :  ΑΥΓΕΡΗ

🔴  ΗΜ.ΕΚΔΟΣΗΣ   :  2024



🚩  ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ     : 


📬  INSTAGRAM   :  @book_reviews_gr

📬  FACEBOOK     :   Book Reviews

📬  TWITTER         :  Book Reviews


#Αλφα #AVGERIBOOKS #ΦιλιπποςΔανεζης #bookstagrammers #bookstagramm #bookphotography #bookaddict #booklife #bookphoto #greekbooklovers  #PUBLICISTASGREECE  #BookReviewsGr #book_reviews_gr #BookEat #Bookiss #βιβλιο #διαβαζω 


Σχόλια